Hırvat Duvarı!

Beşiktaş'ta Antalya maçında defansın göbeği Mitrovic-Vida ikilisine emanet...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ocak 2018, Pazar

Siyah-Beyazlılarda Pepe ve Tosic sakatlıkları sebebiyle kadroya alınmadı. Teknik direktör Şenol Güneş, sağ stoperde Mitrovic, sol stoperde ise yeni transfer Vida’yı görevlendirecek.

SÜPER Lig’de sezonun ikinci yarısının ilk maçına bugün Antalyaspor deplasmanında çıkacak olan Beşiktaş’ta iki önemli eksik var. Siyah-beyazlılarda savunmanın lideri Pepe ve partneri Dusko Tosic sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadılar. 

TEKNİK direktör Şenol Güneş de bu ikilinin yokluğunda stoperde iki Hırvat oyuncusuna görev verecek.

Lisansı önceki gün çıkan yeni transfer Domagoj Vida sol stoperde, Matej Mitrovic ise sağ stoperde görev yapacak. İki  futbolcu daha önce Hırvatistan Milli Takımı’nda birlikte görev yaptı. 2018 Dünya Kupası Elemeleri’ndeki Kosova maçında (6-0 kazandılar, Mitrovic 1 gol attı) 45 dakika yan yana oynayan Vida ve Mitrovic, iki Finlandiya maçında (İlk maçı 1-0 kazandılar, ikinci maç 1-1 bitti) 90’ar dakika beraber mücadele etti.

İLK Ukrayna maçında (1-0 kazandılar) savunmanın ortasında savaşan iki futbolcu, ikinci Ukrayna maçında (2-0 kazandılar) da yan yanaydı ama o karşılaşmada Vida sağ bekte görevlendirildi. 3-0 kaybedilen Estonya maçında 84 dakika beraber oynayan ikili, Kuzey İrlanda ile yapılan dostluk maçında (3-0 kazandılar) da 59 dakika oynadı.  

Erdal CÖMERT / Vatan

Etiketler: Vida   Mitrovic   Hırvat   Defans   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki