HÜSEYİN MİCAN ve SAZ ARKADAŞLARI HIRSIZLAR NEREDE?

Kamuoyunda 'Kartal Yuvaları Yolsuzluk Davası' olarak bilinen olayda, beraat eden Emre SAKA Duyduk Mu & Medya Kartalı'na konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:20 Ağustos 2018, Pazartesi

İşte BJK Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin MİCAN ile ilgili Emre SAKA'nın olay açıklamaları...

Mahkemeden Beraat Kararı Çıktı. Düşünceleriniz?

Mahkeme Beraat kararını, çok daha erken bekliyordum Kulüp avukatlarınca gereksiz uzatılan mahkemeye delil sunamadılar. Hakim değişti. Bilirkişi raporlarına itiraz ettiler. 2014 yılında açılan dava, 2018 e son buldu İstinat mahkemesine itiraz etmişler. Merak ediyorum. Oraya ne belge sunacaklar? Bekliyorum oranın neticesini.

Kendi Sosyal Medya hesabınızdaki paylaşımınız da ''Depoyu Kullanıp Malları peşkeş çektiniz. Borç senetlerini yok ettiniz. Ödendi mi?'' diye sordunuz. Biraz konuyu açar mısınız?

Sonradan görme Hüseyin Mican ve saz arkadaşlarına, sizin aracılığınızla bir kere daha soruyorum. Batak arkadaşını bataktan kurtarmak için teminatsız 5 mağaza ne şartlarda, nasıl verildi? 2013’de depo sorumlusu ve o zaman bizim mağazada ne iş yaptığı belli olmayan Sayın Mican’dan torpilli damat adayı A.T ve depocu, bizim mağazaya çıkış yaptıkları malları kimlere yolladılar? Açıklasınlar bekliyorum. Sistemdeki boşluğu nasıl kullandılar? Bir kere daha buradan soruyorum.

Dava sürecinde sizinle görüşmek isteyenler oldu mu? Bilinmeyenleri ve yaşadıklarınızı bizimle paylaşır mısınız?

Dava surecinde, kim benle konuşmak istediyse herkese anlattım. Sizle de, kaç kere konuştuk. Sn. Ahmet Nur Çebi, Kulüp avukatı Kayhan Bey, Denetleme kurulu başkanı rahmetli Şafak, Affan abi, Sayın Metin Albayrak, Av. Mert Balcı, Mesut Urgancılar vb. herkese anlattım. Aynı şeyleri dedim, kaçmadım. Aksine konuştum. Basına konuyu yansıtmadım. Davet gelmesine rağmen, BJK zarar görmesin diye.

'Kim ayağınıza sıkmak tabirini kullandı?

Kongrede Sn. Başkana sordular. ‘Emre Saka ile eskiden tanışıklığınız var haberin var mı? Ortak mısınız’ diye? Böyle şey mümkün mü? Başkanda ‘Mahkemeye verdik. Ayağına mı sıksaydık’ dedi. O lafın gelişidir. İyiki mahkemeye verildim. Sonuç ortada. Şimdi ben soruyorum. Hırsız Nerede?

Bugünkü Kartal yuvalarını nasıl görüyorsunuz? Hüseyin Mican ile ilgili düşünceleriniz?

Bugünkü Kartal yuvalarıyla hiç bilgim yok. Duyduklarım hoş şeyler değil. Bunu Sayın Mican’a soruyorum. Benden sonra sayımda çıkan açık, nasıl yolda kamyonda olur. Mallar, tesadüf sayım gece oluyor. Mallar gece kamyonda nakliyede, yorum sizin.

Son olarak belirtmek ve değinmek istedikleriniz var mı?

Benim üzüntüm, ben BJK dan alıcı değil hep verici oldum. Bunu en iyi Hüseyin Mican ve saz arkadaşları bilir. Bana kurdukları kumpasın altında kaldılar. Dava tam bitsin. Hakkımı bu sefer ben arayacağım. Maddi manevi, çektiğim sıkıntıların hesabını mahkemede soracağım. 

Röportaj / Hakan ÖNCÜL. 

DUYDUK MU?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki