İçerde Dizisinde BJK Arena Süprizi

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi İçeride'nin bir sahnesi, Beşiktaş'ın mabedi Vodafone Arena'da çekilecek. Bu bölüm ile ilgili ilk fotoğraflar basına düştü.
Haberin yayılanma tarihi:05 Mart 2017, Pazar

Bu sezon başlayan İçerde dizisi reyting listelerinde yayınlandığı her bölümüyle üst sıralara oynuyor. Son dönemlerin sevilen dizi İçerde, BJK Arena sürpriziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İçerde Dizisi'nin karakterlerinden Yusuf Müdür ve Sarp, Arena'da, o görüntüler ortaya çıktı... Sosyal medyada günün en çok konuşulanlarından oldu.

BJK Arena'ya çıkarma yapan İçerde dizisi ekibini Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Orman karşıladı. İçerde dizisindeki BJK Arena gelişmesi şimdiden heyecanla beklenilmeye başlandı.

BJK Arena'da bir sahne çekildi

Show TV'de yayınlanan ve bu sezonun flaş dizilerinde İçerde önümüzdeki bölümlerinden bir sahnenin BJK Arena'da çekileceği ekibin stada gelmesiyle belli oldu.

Fikret Orman da katıldı

İçerde dizisinin ekibinin yanı sıra oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Mustafa Uğurlu Beşiktaş'ın Vodafone Arena stadını ziyaret etti. Başkan Fikret Orman'ın da katıldığı bu ziyarette dizinin önümüzdeki bölümlerde bir sahnenin bu statta çekileceğinin bir nevi işareti oldu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki