İki Şube Feda Edilecek

Beşiktaş yönetimi yeni dönemde tasarruf önlemleri kapsamında radikal kararlar almayı planlıyor.
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2016, Cuma

Borçları azaltmak için giderleri kısacak olan siyah-beyazlılar, taraftar ilgisinin düşük olduğu ve sponsorların tercih etmedi kadın basketbol ve erkek voleybol branşlarını kapatmayı düşünüyor.

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz pazartesi günü Ankara Wyndham Otel’de düzenlenen organizasyonda kongre üyeleri ve Anadolu’nun çeşitli yerlerinden gelen Beşiktaş Dernekleri’nin başkan ve yöneticileriyle bir araya gelmişti. Orman’ın burada yaptığı konuşmada kullandığı “Önümüzdeki süreçte radikal kararlar alacağız. Borçlarımızı kapatmak için giderlerimizi kısmak durumundayız” şeklindeki ifade çok dikkat çekmişti. 
 
PEKİ siyah-beyazlılar pazar günü yapılacak seçim sonrası göreve başlayacak yeni yönetimiyle ‘giderlerini kısmak’ adına ne gibi uygulamalar yapacak? Bu konuda yönetimin planları arasında ilk başta bazı şubelerin kapatılması geliyor. 
 
MALİ anlamda tasarruf hamleleri yapacak olan yeni yönetim, taraftarların ilgisinin düşük olduğu ve sponsorların destek verme noktasında tercih etmediği kadın basketbol ve erkek voleybol şubelerini kapatmayı düşünüyor. Bu konuda camianın nasıl bir tepki göstereceği merak edilirken Orman ve kurmaylarının bir diğer planı da yaz aylarında kulüp yönetimini ve Fulya’da kiralık bir ofiste yer alan BJK TV’yi Vodafone Arena’ya taşımak olacak. Yönetim yine aynı çerçevede personel sayısını yüzde 35 oranında azaltacak. Böylece personel harcamalarında yüzde 50’ye yakın tasarruf sağlanacak. 
 
ÜMRANİYE’DE DENENDİ
 
ÇEKİRDEK bir kadroyla kulüpte daha aktif bir çalışma ortamı yaratmayı amaçlayan siyah-beyazlılar, bu doğrultuda ilk testleri Ümraniye’de yapmıştı. Sezon başında Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle fazla personel ya başka birimlere kaydırılmış ya da yollar ayrılmıştı.

Erdal Cömert / Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki