İKİZ KARDEŞİ GİBİLER!

Beşiktaş forması giyen Cyle Larin ve Aboubakar, Siyah-Beyazlı takımın saha içindeki en önemli kozu durumunda...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mart 2021, Salı

İki Futbolcunun Bu Sezon Ligde Attığı Gol Sayısı 4 Takımı Geride Bırakıyor

Gol anında bile aynı sevinç gösterisini yapan Larin ile Aboubakar, Avrupa'da şu anda en formda hücum ikilileri listesinde de yer aldı. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta Cyle Larin ve Vincent Aboubakar fırtınası esiyor. İki golcünün bu performansı Siyah-Beyazlı taraftarları, teknik heyeti ve yönetimi memnun ediyor. Larin ve Aboubakar, Türkiye'de bazı takımların toplamda attığı gol sayılarını geçti. Peki Avrupa ile kıyaslandıklarında durum ne? Detaylar haberimizde...

Larin Ve Aboubakar Denizlispor Maçını Boş Geçmedi

Beşiktaş, Süper Lig'de haftanın açılış maçında Denizlispor karşısında 3-0 kazandı. Bu maçta Larin ve Aboubakar 1'er gol attı. Aboubakar, ayrıca bir de asist kaydetti. İki futbolcu Avrupa futbolunda da en iyi hücum ikilileri arasında yer alıyor.

Aboubakar Ve Larin Bir Takıma Bedel

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş'ın can yakan iki golcüsü Larin ve Aboubakar, toplamda 26 gol attı. 13'er gol atan iki futbolcu adeta bir takıma bedel. Larin ve Aboubakar; Erzurumspor (24), Denizlispor (23), Gençlerbirliği (21) ve Kayserispor (17) takımlarını geçmeyi başardı.

Avrupa Liglerine Bakınca En İyi İkililer...

Larin ve Aboubakar, Süper Lig'de 4 takıma bedel ama Avrupa'nın en iyi 10 liginin 7. en iyi hücum ikilisi durumunda. Bayern Münih'te oynayan Lewandowski ve Müller 36 gol attı. Genk takımında Ebere Paul Onuachu ile Bongonda 36, Inter'de Lukaku ve Lautaro 30, Leuven ekibinde de Thomas Henry ve Sowah da 27 gole imza attı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki