İlk Telefon Ronaldo'dan!

Beşiktaşlı oyuncular soyunma odasında gruptan çıkmanın sevincini yaşarken Ronaldo Pepe’yi telefonla aradı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Kasım 2017, Perşembe

Portekizli yıldız kendisini ve Beşiktşa’ı kutladı. Pepe bu sürpriz arama üzerine hoparlörü açarak Ronaldo’nun sesini dinletti. Soyunma odasında kahkalar koptu.

Beşiktaş'ın Porto ile berabere kalarak gruptan 1. sırada çıkmayı garantilemesi takımda büyük bir sevince yol açtı. Zaferi önce sahada kutlayan Siyah- Beyazlı oyuncular ardından soyunma odasında sevinmeye devam ederken Pepe'nin telefonu çaldı. Arayan R.Madrid'in yıldızı Ronaldo'dan başkası değildi.

​APOEL MAÇI ÖNCESİNDE ARADI

Güney Kıbrıs'ta Apoel ile oynadıkları maç öncesi Portekiz Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Pepe'yi telefonla arayan yıldız futbolcu Cristian Ronaldo onu kutlayarak yaşadığı sevince ortak oldu.

​PEPE HOPARLÖRÜN SESİNİ AÇTI

Ronaldo'nun bu sürpriz araması karşısında önce şaşıran Pepe ardından takım arkadaşlarına seslenerek telefonda Ronaldo ile konuştuğunu aktardı. Bunu söyledikten sonra da telefonun hoparlörünü açtı.

​BİR ANDA KAHKALAR KOPTU

Beşiktaşlı oyuncular Ronaldo'nun sesini duyunca soyunma odasında bir anda kahkahalar koptu. Futbolcuların "Beşiktaş" diye yaptığı tezahüratı bile duyan Ronaldo'nun bu araması mutluluk yaşattı.

Takvim

Etiketler: Ronaldo   BEŞİKTAŞ   Pepe   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki