İlkeli Günler Dileriz!

Beşiktaş'ın ileri gelen oluşumlarından 1903 Cemiyeti, muhalefet kanadını hedef alan bir deklerasyon yayınladı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2018, Cuma

İşte o açıklama

“Kimsenin adamı olmayın” diye salık vermişti ya Büyük Başkan; tam da bu günleri kast etmiş demek ki…

Sporun bir oyun, yani bir gönül işinden ibâret olduğundan yola çıkarak, karşılıksız ve hattâ ütopik bir aşktır bizimkisi. Bir şey beklemeden sâdece sevmektir aslolan. Bizler de bu türlü bir aşkın müptelâlarıyız.

Lâkin, “Kişi kendinden bilir işi” atasözünün misâli herkesi kendimiz gibi saf âşık bellemenin bünyemizde yarattığı şok etkisi artçılarıyla birlikte devam ediyor!

Zira Beşiktaşımızın daha iyi günler görebilmesi için fikir üreten, eleştiren, taşın altına elini koyan arkadaşlarımızın ani bir rüzgârla, eleştirdikleri yere tutulmalarını hatta kapılanmalarını hayretle karşılıyoruz. Rakip takımları ve onların rüzgâra göre yön değiştiren kitlelerini eleştirirken, kendi câmiamızdan birilerinin de akşamdan sabaha yön değiştirmelerini Siyahla-Beyazın zıtlığı kadar kendimize ve genlerimize aykırı buluyoruz.

Bugün türlü iltimaslar uğruna fikrini değiştirenlerin, yarın eskaza daha “yüksek” mevkîlere ulaştıklarında, câmiamızı hangi ilkelerle (!) temsil edeceklerini korkuyla karışık merak ediyoruz.

Büyüklüğümüzün temelinin ilkelerimiz olduğunun farkındayız. Başka Beşiktaş olmadığını da hatırlatma sorumluluğunu üstümüze alıyoruz.

İlkeli günler dileriz!

1903 Cemiyeti

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki