İmha Timi!

Cenk, Babel ve Talisca üçlüsünün gazabından kimse kurtulamıyor!
Haberin yayılanma tarihi:06 Kasım 2017, Pazartesi

Beşiktaş bu sezon toplam 25 gol bulurken üç yıldızı 20 gole imza atarak hücum yükünü sırtladı. Cenk, Talisca ve Babel’in toplam asist sayısı 8 oldu.

BEŞİKTAŞ, İzmir deplasmanında gol şov yaparken bir kez daha muhteşem üçlü sahnedeydi... Cenk Tosun, Tolisca ve Babel ağları sarsarken bu sezon bu üçlü rakiplerin de kâbusu oldu... Sezon başından bu yana Süper Kupa, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde attıkları goller, yaptıkları asistlerle Kartal’ı uçuran üç oyuncunun istatistikleri de göz kamaştırıyor.

KARTAL’IN gol makinesi Cenk Tosun, Ligde 4 gol atarken sezon başında Süper Kupa’da da takımının tek golünü kaydetmişti. Cenk’in Şampiyonlar Ligi karnesinde de 4 gol yazarken sezon başından bu yana toplam 2 asisti de var. 

BABEL ÇOK FARKLI

RYAN Babel ise kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Ligde 10 maçta 4 gol ve 2 asist ile oynayan Hollandalı oyuncu Devler Ligi’nde ise 2 gol 1 asist ile oynadı.

SON haftaların olay adamı Anderson Talisca, Göztepe deplasmanında 1 gol ve 1 asit ile sahne alırken takımın gol yükünü sırtlayan isimlerin başında geliyor. Brezilyalı oyuncu Süper Lig’de 11 maçta 3 gol atıp 3 kez de gol pası verdi, Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 asist yaptı. 

BEŞİKTAŞ bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 8, Süper Ligde 16, Süper Kupa’da ise 1 gol bulurken toplamda atılan 25 golün çoğunluğunda bu üçlünün imzası vardı. Cenk, Talisca ve Babbel 25 golün yirmisine imza atarken ayrıca üç oyuncu toplamda 8 kez de asist yaptı. 

Erdal CÖMERT / Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki