İnanmış Çocuklar J.K.

Spor Toto Süper Lig'e Karabükspor maçıyla dönen Beşiktaş, yeni transferlerini görücüye çıkardı. Güzel bir futbol sergileyen siyah-beyazlılar Süper Lig'in yeni ekibine 3 gol atarak onları uğurladı.
Haberin yayılanma tarihi:10 Eylül 2016, Cumartesi

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, evinde ağırladığı Kardemir Karabükspor’u 3-1 yenerek ligdeki yoluna kayıpsız devam etti. 5 yeni transferin ilk 11’de boy gösterdiği siyah-beyazlı takımda yeni oyuncuların takıma hızla adapte olması dikkat çekti.

Cenk Tosun ile perdeyi açtı Beşiktaş. 26. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi milli golcü. Ardından Ömer Şişmanoğlu sahneye çıktı. 30’da şık bir vuruşla Ahmet Şahin’i avlayan başarılı futbolcu farkı 2’ye çıkardı.

KARABÜK BIRAKMADI

Geriye düşmesine rağmen oyundan düşmeyen Karabükspor, Beşiktaş’ı epey zorladı. Organize ataklarla Beşiktaş kalesinde zaman zaman tehlikeli olan Igor Tudor’un ekibi, 48. dakikada Abdou Razack Traore ‘nin golüyle farkı indirmeyi başarsa da, sonuca gidemedi. Dany Nounkeu 81. dakikada Tolgay Arslan’ı düşürerek hem penaltıya sebebiyet verdi hem de çift sarı kartla oyun dışında kaldı.

FABRI FARKI

Tolga Zengin’den kaleyi devralan Fabri, başarılı bir performans sergiledi. Çıkışlarındaki zamanlama ve yan toplardaki başarısı ile dikkat çeken İspanyol file bekçisi, taraftardan sık sık alkış aldı.

5 YENİ TRANSFER SAHNEDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kırmızı kart cezalısı Necip Uysal ve sakatlığı süren Aras Özbiliz’in yanı sıra Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan’ı 18 kişilik kadroya almazken, Tolga Zengin, Adriano Correia, Oğuzhan Özyakup ve Vincent Aboubakar’ı yedek soyundurdu.
Beşiktaş’ın yeni transferlerinden 5’i siyah-beyazlı formayla ilk kez lig maçında sahaya çıktı.

Yeni transferlerden Fabricio Ramirez, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Gökhan İnler ve Anderson Talisca ilk 11’de görev aldı. Bu futbolcular Beşiktaş formasıyla ligde ilk kez mücadele ediyor. Adriano Correia ve Vincent Aboubakar ise yedek kulübesinde yer aldı.

Beşiktaş – Kardemir Karabükspor maçını yaklaşık 35 bin taraftar izledi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki