İspanyollar Fabri'nin Peşinde!

Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 250 bin Euro alan Fabri 2.5 milyon Euro istedi. Celta Vigo da sözleşmesi 2019’da bitecek olan İspanyol kaleci için devreye girdi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2018, Pazar

Beşiktaş' ta Fabri sıkıntısı yaşanıyor...

Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon 250 bin Euro alan İspanyol eldiven yönetimin kendisine yaptığı yeni sözleşmeye yanaşmadı. Kulübüyle olan sözleşmesi 2019 yılının Haziran ayında bitecek olan Fabri yönetimin yaptığı 1 milyon 700 bin Euro'luk yeni teklifi kabul etmedi.

​FABRİ 2 KAT ZAM TALEP ETTİ

Menajeri Efraim ile birlikte Siyah- Beyazlı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştiren İspanyol kalecinin yıllığı 2.5 milyon Euro'dan olmak üzere 5 yıllık yeni sözleşme istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ORMAN BİREBİR GÖRÜŞECEK

Fikret Orman'ın istenilen rakamı çok bulduğu ve Fabri ile bir görüşme gerçekleştireceği ortaya çıktı. Orman'ın bu rakamı 2 milyon Euro'ya çıkarması bekleniyor.

​CELTA VİGO YAKIN TAKİPTE

Beşiktaş Yönetimi, Fabri ile görüşürken İspanyol kulübü Celta Vigo'nun Fabri'nin peşinde olduğu belirlendi. Beşiktaş Fabri ile anlaşma sağlayamadığı takdirde gelecek sezon bonservis bedeli almadan gidecek.

Takvim

Etiketler: Fabri   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki