İşte Beşiktaş'ın Fellaini Planı!

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde temas kurulan Belçikalı oyuncuyu şartlar oluşursa devre arası kadrosuna katmayı planlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2017, Cuma

Siyah-Beyazlılar, Manchester United sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fellaini’yi satış listesine koyarsa girişimlerini hızlandıracak.

Tottenham başta olmak üzere birçok İngiliz ekibinin transfer listesine giren Tosic’in satılması durumunda dünyaca ünlü oyuncunun bonservisi için gereken kaynak da bulunmuş olacak.

Devre arası transfer dönemi için dikkatli adımlar atan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde ismi gündeme gelen Marouane Fellaini konusunda beklemeye geçti.

Premier Lig’de Manchester United forması giyen 29 yaşındaki Fellaini’yi listesinde tutan Siyah-Beyazlılar, devre arasında takımdan ayrılabileceği ileri sürülen Belçikalı oyuncuya yakın markaj uyguluyor.

Son günlerde İngiltere’den, “Fellaini devre arasında satış listesine konabilir” yönünde haberler gelmesi nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu futbolcuyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor.

Fellaini’nin menajerleriyle yakın temas içerisine olan yöneticiler şartların oluşması halinde bu oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmaya çalışacak. UEFA kriterleri nedeniyle devre arasında bonservisli futbolcu alması neredeyse imkansız olan Beşiktaş, takım içerisindeki oyunculara gelecek teklifleri de göz önünde bulunduracak. 

Kulüpten sızan bilgilere göre Cenk Tosun dışında Dusko Tosic’in de bazı İngiliz kulüplerinin hedefinde olduğu iddia edildi. Tottenham başta olmak üzere birçok İngiliz ekibinin, Sırp oyuncu için Beşiktaş’a resmi teklif yapabileceği bildirildi.

Daha önce ön sözleşme imzalattığı Hırvat stoper Domagoj Vida’yı devre arasında kadrosuna katacak olan Beşiktaş’ın, Tosic’in ayrılması durumunda gelecek parayla Fellaini’yi sezon ortasında transfer edebileceği ileri sürüldü. Manchester United’ın sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Belçikalı futbolcuyu satarak para kazanmaya sıcak baktığı da iddia edildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki