İtalyanlar’dan Dorukhan’a Hücum!

Beşiktaş’ın genç yıldızı, transfer döneminin vitrindeki ismi olmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Haziran 2019, Cumartesi

23 yaşındaki orta saha oyuncusu için İtalya’dan; Sassuolo, Genoa ve Udinese’nin menacerler aracılığıyla nabız yokladığı, yönetimin de resmi teklif beklediği bildirildi.

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon başında kadrosuna bedelsiz olarak kazandırdığı Dorukhan Toköz, Kara Kartal’da ortaya koyduğu başarılı performansla kısa sürede yıldızını parlatmıştı.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Beşiktaş’taki etkili görüntüsü sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’in yönetimindeki A Milli Takım’a da seçildi.

Ay-Yıldızlı formayla ortaya koyduğu performansla da istikrarını sürdüren Dorukhan, bir anda transferin bir numaralı gündemi haline geldi. İngiltere Premier Lig, Hollanda Ligi ve Belçika Ligi’nden birçok kulübün takibinde bulunan genç oyuncuya, İtalya’dan da 3 takımın talip olduğu ortaya çıktı. Kartal’ın yıldızıyla; Sassuolo, Genoa ve Udinese’nin menacerler aracılığıyla nabız yokladığı belirtildi.

Başkan Değerini Belirledi

Kariyerine ilk etapta Beşiktaş’ta devam etmeyi planlayan Dorukhan Toköz’ün, bu düşüncesine rağmen Beşiktaş Yönetimi’nin kendisini göndermek istemesi halinde Avrupa’ya açılmaya sıcak bakabileceği bildirildi. Yönetimin ise menacerlerden tekliflerin resmi olarak getirilmesini istediği son kararı bu gelişme halinde vereceği ifade edildi. Öte yandan Başkan Fikret Orman’ın, Dorukhan için 15 Milyon Euro’luk değer belirlediği konuşuluyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki