Kagawa "İspanya Olmazsa Beşiktaş'a Dönerim!"

Shinji Kagawa'dan Siyah Beyazlılara transfer mesajı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Haziran 2019, Salı

Kiralık oynadığı Beşiktaş’ta olumlu izler bırakan ve yeni teknik direktör Avcı’nın takımda devam etmesini istediği Japon futbolcu, kararını İspanyol kulüpleriyle yapacağı görüşmeler sonrası vereceğini bildirdi.

Geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Shinji Kagawa’nın yeniden Siyah Beyazlı takımda olup olmayacağı merak edilirken, Japon futbolcu konuyla ilgili yönetime haber yolladı. Abdullah Avcı’nın takımda bulunmasını istediği Kagawa önceki gün asbaşkan Umut Güner ile bir telefon görüşmesi yaptı. Güner, yıldız oyuncuya, kulüpte iz bıraktığını, taraftarlar gibi teknik direktör Abdullah Avcı’nın da kendisini istediğini anlattı.

İSPANYA HAYALİMDİ

Beşiktaş’ta son derece güzel günler yaşadığını ancak uzun yıllardır İspanya’da oynamak gibi bir düşüncesinin de bulunduğu  karşılığını veren Kagawa ise şöyle konuştu: “Şu an İspanya’dan iki kulüpten teklif almış durumdayım. Bonservisimin bulunduğu Borussia Dortmund ve İspanyol kulüpleriyle görüşme halindeyim. Şartlar uygun olursa İspanya’ya gideceğim. Ancak onlarla anlaşamazsam, tercihim Beşiktaş olacak. Görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa, siz de hala istekli olursanız, konuşuruz.”

İsmail ER / Hürriyet

Etiketler: Kagawa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki