KAGAWA'DAN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!

Beşiktaş'ın yeni transferi Kagawa, çok özel açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2019, Perşembe

Futbola 5 Yaşında Başladım

Atak yapmayı çok sevdiğim için forvet olarak başladım. Özellikle serbest oynamayı kendime çok yakıştırıyorum. Serbest rolde oynamayı seviyorum.

Neden Beşiktaş'ı Tercih Etti?

Sezon başından beri Beşiktaş'tan teklif alıyordum. Devre arasında aldığım teklif çok inandırıcı geldi. Kariyerime burada devam etmek istedim. Tarihsel bağları, Beşiktaş'ı ve ülkeyi araştırdım.

İspanya Hayali

Çocukluktan beri İspanya'da oynamak isterdim ancak şu an burada forma giyiyorum. Şu an burada oynadığım için başka bir şey düşünmüyorum.

Ronaldo Mu Messi Mi?

Küçüklüğümden beri Messi'yi çok seviyorum. Bu yüzden onu tercih ediyorum. Klopp şu anda oynadığım pozisyonun temelini oluşturuyor. Benim için özel bir yere sahip. Nuri Şahin, hem karakter hem de oyuncu olarak mükemmel. Çok fazla yardımını gördüm. Sol ayağıyla yaptığı ortaların yardımı da çok oldu.

Geldiğim günden beri taraftarların desteğini hissettim. Onların mutlu olması için elimden geleni yapacağım. Futbol benim her şeyim. Futbolcu olmasan ne olurdu, düşünemiyorum. Fiziksel gücü iyi olan oyuncular çok fazla. Fiziksel güce dayalı bir futbol olduğunu düşünüyorum. Çok ateşli bir başlangıç oldu. Cumartesi gününü dört gözle bekliyorum. Umarım takıma katkı sağlarım.

Kagawa'nın En İyi 11'i:

Neuer, Kimmich, Sergio Ramos, Van Dijk, Alba, De Bruyne, Busquets, Messi, Ronaldo, Neymar, Mbappe

Ben yedeğim. (Gülerek)

beIN Sports 

Etiketler: Kagawa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki