Kalması Çok Zor!

Yılın takası: Al Tolgay'ı, ver Burak'ı
Haberin yayılanma tarihi:14 Kasım 2018, Çarşamba

Süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'la devre arasında yolları ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlı yönetimin, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Burak Yılmaz için Karadeniz ekibine takas önerisinde bulunabileceği iddia edildi.

Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyetle yaşadığı ciddi sorunlar nedeniyle süreslz olarak kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'la yollar ayrılıyor.

Siyah-Beyazlı idareciler, Medipol Başakşehir maçının devre arasında etli pilav yiyerek, Teknik Direktör Şenol Güneş'in hışmıma uğrayan tecrübeli oyuncuyu devre arasinda göndermeye hazirlanıyor.

Kalması çok zor

Yönetim kurulu kısa süre içinde banş sağlanmaması durumunda Tolgay'ı ara transferde ya bonservisiyle ya da takas yoluyla takimdan göndermeyi planlıyor. Daha önce Fenerbahçeli Ozan Tufan ile takası konuşulan Tolgay'ın, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ile takas edilmesinin de gündeme gelebileceği ileri sürüldü.

Siyah-Beyazlı yönetimin sezon basinda da transferi gündeme gelen golcü oyuncu Burak Yilmaz için Karadeniz ekibine takas önerisinde bulunabileceği kaydedildi.

Düzenli forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakan Tolgay'la yollan ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncuyu bonservlsiyie birlikte almak isteyen bir kulüp cikarsa, önceliği bu ekibe verecek.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki