Kapanışı 4x4'lük Yapalım!

Devler Ligi'ni Şubat 2018'e kadar dünüşmeyecek olan Beşiktaş, tamamen Süper Lig'e odaklandı.
Haberin yayılanma tarihi:10 Aralık 2017, Pazar

Geçen hafta G.Saray’ı farklı geçen Kara Kartal, bugünkü Kayserispor maçıyla başlayıp Osmanlıspor ve Demir Grup Sivasspor mücadeleleriyle devam edecek olan seriyi kayıp yaşamadan tamamlamak istiyor, Hedef devre sonuna kadar morali en yukarıda tutmak.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde G Grubu’nu 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup lider bitiren ve adını son 16’ya yazdıran Beşiktaş, şubat ayına kadar Devler Ligi’ni düşünmeyecek. Tamamen Süper Lig’e odaklanan siyah-beyazlılar, geçen hafta G.Saray karşısındaki 3-0’lık galibiyetle başlayan çıkışı devre sonuna kadar sürdürmek niyetinde. 

‘ÜRETKEN OLMALIYIZ’

BUGÜNKÜ Kayserispor maçıyla başlayıp Osmanlıspor ve Demir Grup Sivasspor karşılaşmalarıyla devam edecek olan seriyi kayıp yaşamadan tamamlamak isteyen Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş de oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını hedefe ulaşarak tamamladıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Orada ulaştığımız oyun seviyesinin artık altına düşmeden, hatta o seviyeyi daha yukarı taşıyarak devam etmemiz gerekiyor. G.Saray maçında çok iyiydiniz. Şimdi Kayserispor ile karşılaşacağız. 

COŞKULU, moralli, beklentilerin üzerine çıkmış durumda olan bir takım. Yarışın içinde kalmak istiyorlar. Ama bizim de o yarışta olabilmemiz için kazanmamış gerek. Tempomuzu yüksek tutmalı, üretken olmalı ve baskılı oynamalıyız” ifadelerini kullandı.

Erdal CÖMERT / Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki