Kara Kartal Çok Farklı!

5-0 kazanılan Karabükspor maçına Vagner Love’ı attığı gollerden sonra çalınan “What is Love” şarkısı damga vurdu… Talisca’da Love gibi duble yaptı… diğer golü de yine Brezilya doğumlu Pepe attı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Şubat 2018, Pazar

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'taki mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetti. Ligde puan kaybına tahammüllü olmayan Beşiktaş, baştan sona üstün götürdüğü maçtan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Siyah-Beyazlıların gollerini 14'te Pepe, 27 ve 83'te Talisca, 59 ve 90+2'de Love kaydetti. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 40'a yükseltirken, Kardemir Karabükspor 12 puanda kaldı.

STAT: Vodafone

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Serkan Çimen

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Medel, Adriano, Atiba, Oğuzhan (Dk. 56 Vida), Quaresma, Talisca, Babel (Dk. 76 Lens), Negredo (Dk. 56 Love)

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Çağlar, Hakan (Dk. 77 Murat), Kravchenko, Ibanez, Ferhat, İshak, Osman, Skulason, Bliznichenko (Dk. 37 Stahl), Ergin (Dk. 67 Kage), Alexe

GOLLER: Dk. 14 Pepe, Dk. 27 - Dk. 83 Talisca, Dk. 59 - Dk. 90+2 Love

SARI KARTLAR: Oğuzhan, Atiba, Adriano (Beşiktaş) - Osman (Kardemir Karabükspor)

GOLLER

14'üncü dakikada Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda Gökhan topu aşırttı, Pepe'nin vuruşu fileleri sarstı: 1-0

27'nci dakikada Babel'in içeri çevirdiği topta Talisca yaptığı iki vuruşta da golü bulamazken, bir kez daha önüne düşen topa güzel bir vuruş yaptı ve farkı 2'ye çıkarttı: 2-0.

İlk yarı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

59'uncu dakikada Kardemir Karabükspor'un hücuma çıkarken kaptırdığı topta Adriano topla buluştu ve meşin yuvarlağı içeri çevirdi. Vagner Love'un vuruşu ağlarla buluştu: 3-0.

83'üncü dakikada bir kez daha sahneye çıkan Talisca, attığı güzel frikik golü ile kendisinin 2, takımının 4'üncü golünü kaydetti: 4-0.

90+2'nci dakikada Quaresma'nın pasında topla buluşan Love'ın vuruşu, Çağlar'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 5-0.

Mücadele, Siyah-Beyazlıların 5-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki