Kara Kartal Şampiyonlar Ligine Alkışlarla Veda Etti!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçında 5-0'ın rövanşında sahasında ağırladığı Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih'e 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Haberin yayılanma tarihi:14 Mart 2018, Çarşamba

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçında Vodafone Park'ta Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'i konuk etti.

5-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında rakibine 3-1'lik skorla mağlup olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi defterini kapattı. Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Thiago, 46. dakikada Gökhan Gönül kendi kalesine ve 84. dakikada Wagner attı.

ALMANYA MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ JOACHİM LÖW TRİBÜNDE

Beşiktaş ile Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmayı Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de tribünden takip etti. 

7 FARKLI ÜLKEDEN 18 TELEVİZYON CANLI YAYINLANDI

Şampiyonlar Ligi rövanş karşılaşmasına dış basın da yoğun ilgi gösterdi. Almanya, Hollanda, Fransa, Çin, Azerbaycan, İran, Brezilya gibi ülkerlerden 60'a yakın basın mensubu karşılaşmayı takip etmek üzere Vodafone Park tribünlerindeki yerlerini aldılar.

VODAFONE PARK'TA İLK AVRUPA YENİLGİSİ

Beşiktaş'ın Bayern Münih'e karşı aldığı 3-1'lik yenilgi, aynı zamanda siyah beyazlıların Vodafone Park'ta aldığı ilk Avrupa yenilgisi oldu. Avrupa kupalarında iç sahada 12 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş bu maçların 9 tanesini Vodafone Park açıldıktan sonra oynadı ve bu 9 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik aldı. Siyah beyazlılar Avrupa kupalarında iç sahada en son 19 Mart 2015'te 3-1'lik skorla Club Brugge takımına yenilmişti.

STAT: Vodafone Park 

HAKEMLER: Micheal Oliver, Stuart Burt, Simon Peter Bennett, Martin Atkinson, Anre Marriner

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin - Gökhan Gönül, Necip Uysal, Medel, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan (Dk. 60 Atiba Hutchinson), Quaresma, Lens (Dk. 60 Talisca), Love (Dk. 75 Babel)

BAYERN MÜNİH: Ulreich - Rafinha, Boateng, Hummels (Dk. 46 Süle), Alaba, Vidal Thiago Alcantara (Dk. 35 Rodrigues), Martinez, Vidal, Ribery, Müller, Lewandowski (Dk. 68 Sandro Wagner)

GOLLER: Dk. 58 Love (Beşiktaş) - Dk. 18 Thiago Alcantara, Dk. 46 (KK) Gökhan Gönül, Dk. 84 Sandro Wagner (Bayern Münih)

SARI KARTLAR: Atiba Hutchinson, Oğuzhan (Beşiktaş) - Hummels, Boateng, Rafinha (Bayern Münih)

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki