KARA KARTAL'DAN STOPER HAMLESİ!

Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanan Beşiktaş, sürpriz bir ismi kadrosuna katıyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Haziran 2021, Pazar

Siyah Beyazlılar, Portekiz Premier Ligi'nde geçen sezon Boavista'da 5 Milyon Euro zorunlu satın alma şartıyla kiralık olarak forma giyen, Chidozie Awaziem'le anlaşmaya vardı.

Porto'dan Boavista'ya transfer olan Chidozie Awaziem, bu kez Beşiktaş'ın yolunu tutacak. Yönetici Erdal Torunoğulları, Awaziem'in menajeriyle görüşme yaparak Nijeryalı stoperin transferinde son noktaya geldi. 4,4 Milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanacak olan 24 yaşında ve 1,92 boyundaki oyuncunun yıllık 1 Milyon Euro ücreti kabul ettiği öğrenildi.

ATLETİK VE SÜRATLİ

Teknik Direktör Sergen Yalçın geçen sezon da Awaziem'i istemiş ancak anlaşma olmayınca Atletico Madrid'den Montero kiralanmıştı. Hoca'nın, hem uzun boyu sayesinde hava toplarındaki hakimiyeti hem de atletik ve süratli olmasından dolayı Nijeryalı stoperi çok istediği öğrenildi. Awaziem'in satın alma opsiyonunun biraz daha düşürülmesi için pazarlıklar devam ediyor. Olumlu sonuçlanması beklenen görüşmelerin ardından Awaziem'in bir kaç gün içinde imzaya geleceği iddia edildi.

ASpor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki