KARA KARTALIN YÜREĞİ VAR!

Beşiktaş'ın bütçesi az kadrosu dar ama yüreği var...
Haberin yayılanma tarihi:01 Mayıs 2021, Cumartesi

Beşiktaş Tarihe Geçecek Bir Başarıya İmza Atmak Üzere

Siyah-Beyazlılar Bitime 4 Hafta Kala Şampiyonluk Yolunda Büyük Avantaja sahipler Kartal sezon başında ekonomik nedenlerden dolayı sadece 1.6 Milyon Euro bonservis ücreti ödedi. Rosier, Ghezzal, Aboubakar gibi lige damga vuran isimler kiralandı.

20 MİLYON EURO HARCADILAR

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden F.Bahçe bu sezon flaş transferlere imza attı. 20 milyon Euro'luk bonservis ücreti ödedi. G.Saray ise bu sezon 3.6 Milyon Euro'luk harcama yaptı.

MAAŞ BÜTÇELERİ İKİ KATI!

Maaş bütçeleri arasında da büyük farklılıklar var. Beşiktaş futbolcularına 25 milyon Euro öderken, Fenerbahçe'de bu rakam 40 milyon Euro… G.Saray'ın maaş bütçesi ise 45 milyon Euro.

YILDIZLARI YOKTU AMA YIKILMADI

Beşiktaş dar kadrosu olmasına rağmen büyük bir başarı elde etti. 16 oyuncudan yararlanan Kartal, skor yükünü çeken Abobukar, Larin, Cenk ve Ghezzal'dan bazı maçlarda yararlanamadı.

CEVABINI SAHADA VERELİM!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatay maçı öncesinde oyuncularıyla toplantı yaptı. Başarılı teknik adam, "Hatay maçı öncesinde yaşananlar ortada. Bu maç ligdeki konumumuz açısından önemli. Ancak daha da önemlisi Beşiktaş'a karşı yapılanlara karşı sahada nasıl reaksiyon vereceğimiz. İlk dakikadan maçın bitiş düdüğüne kadar yüzde 100'ünüzle mücadele etmenizi istiyorum" dedi. Kartal'ın teknik patronu Sergen Yalçın, Rize maçı sonrasında Hatayspor ile ilgili "Göreceğiz bakalım cumartesi günü neler olacağını!" ifadelerini kullanmıştı.

ROSİER VE NECİP GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş'ta sarı kart cezaları sona eren Rosier ve Necip Uysal Hatay maçında görev alabilecek. Kartal'da Rosier'in ilk 11'de başlaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA DERBİ ÖNCESİ SARI ALARM!

Siyah-Beyazlılar'da Larin, Atiba, Dorukhan ve Ljajic'in 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular bugün kart görmeleri halinde G.Saray derbisinde oynayamayacak. 4 isim teknik heyet tarafından dikkatli olmaları için uyarıldı.

Takvim 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki