Karius "O Hataları Yapmayabilirdim!"

Beşiktaş'ın Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı Loris Karius, ülkesinde yayım yapan Bild gazetesine birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:23 Eylül 2018, Pazar

Loris Karius, dikkat çeken itiraflarda bulundu

25 yaşındaki eldiven, Liverpool'un Real Madrid'e 3-1 yenildiği son Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı hatalardan Beşiktaş'a transfer sürecine dek pek çok itirafta bulundu.

İşte Karius'un Açıklamaları:

"Geçtiğimiz sezon boyunca düzenli olarak forma şansı buldum. Dolayısıyla normal şartlarda Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığım hataları açıklayamam. Belki de böyle olması gerekiyordu."

Beşiktaş'ı neden seçti?

"Sürekli oynamak istediğim bir yaştayım. O yüzden Alisson Becker'in transfer edilmesinin ardından İstanbul'a gelmeyi seçtim.

"Bir tek Ramos bilir"

"Ramos'un bana attığı dirsek kasıtlı mıydı, bilmiyorum. Bunu bilecek kişi yalnızca Sergio Ramos'un kendisidir."

Sadece oyuna devam etmeyi düşünmüş...

"Müdahale sonrası yere düştüğümde kendi kendime 'Ne oluyor?' dedim. Maçın adrenaliniyle yalnızca oyuna devam etmeyi düşündüm."

"Bahanelerin arkasına sığınmıyorum. Bununla birlikte hiçbir bahanenin arkasına sığınmıyorum. Bu hataları yapmayabileceğimi biliyordum."

"Kendimi ateşe atamam"

"Şu anda eski dengemi geri kazanmaya ihtiyacım var. Geçmişteki hatalarımla başa çıkmak zorundayım. Zira kendimi ateşe atamam."

Jürgen Klopp ile olan ikili ilişkisi

"Jürgen Klopp ile hiçbir problemim yok. Kendisiyle iyi bir ilişkimiz var. Beni Mainz'dan Liverpool'a getiren kendisiydi. Şu anda eski dengemi geri kazanmaya ihtiyacım var. Geçmişteki hatalarımla başa çıkmak zorundayım. Zira kendimi ateşe atamam. Hiç kimse benden ayrılmamı da istemedi. Dolayısıyla Liverpool'dan kaçmam gibi bir şey söz konusu değil." 

Fanatik

Etiketler: Karius   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki