Karius'tan Şenol Güneş'e Sitem!

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius, teknik direktör Şenol Güneş'in kendisini eleştirmesine sitem etti...
Haberin yayılanma tarihi:16 Mart 2019, Cumartesi

Beni Rahatsız Etti

Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulunan Karius, "Geçtiğimiz hafta hocayla konuştum, medyaya bazı yorumları olmuştu. Medyadan önce benimle konuşsa daha iyi olurdu, bunu ona söyledim. Bu durum beni biraz rahatsız etti" dedi.

Loris Karius'un açıklamaları şöyle:

"Gol yemeden kazanmak her zaman iyidir. İlk yarıda pek iyi oynamadık, ikinci yarıda daha iyiydik. Karşımızda iyi bir Göztepe takımı vardı, işimizi zorlaştırdılar ama sonucunda kazandık. Zaman zaman olan tepkilerle başa çıkmak zorundasınız çünkü insanların söylediği şeyleri değiştiremezsiniz. Geçen hafta benim için çok iyi geçmedi, kabul etmemiz gerekiyor. Benim yapabileceğim şey çalışmak ve iyi oynamak. Geçtiğimiz hafta hocayla konuştum, medyaya bazı yorumları olmuştu. Medyadan önce benimle konuşsa daha iyi olurdu, bunu ona söyledim. Bu durum beni biraz rahatsız etti."

ŞENOL GÜNEŞ'TEN CEVAP

Karius’un Göztepe maçı sonrası yaptığı serzeniş için Güneş, “O maçtan sonra söylediklerim belli. Moral olarak çökmüş oyuncunun sahada olması çok doğru değil. Ona saygısızlık olacak şekilde gazetelere taşıyanlar varsa bilemem. Seyircinin tezahüratlarını doğru bulmadığımı söyledim. Kendisine 'Bunun seni maçtan önce mi sonra mı etkiledi' diye sordum. Oyuncumdan şikayet etmem karar veririm” dedi.

Htspor

Etiketler: Karius   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki