Kartal Düşük Devirde Gidiyor!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Eylül 2017, Salı

Beşiktaş’ta o kadar fazla çok yönlü oyuncu var ki

 Pepe’yi Real Madrid’de orta saha oynarken gördük. Medel’i Inter’de Sevilla’da orta alan oynarken izledik. Adriano, Barcelona’da sağ ön kanatta sol kanatta görev aldı. Caner, eski bir sol açık ve savunma 4’lüsü dün bu isimlerden oluştu. Oyuna sonradan giren Necip de aslında bir orta saha oyuncusu. Bu versatilite, yüksek kadro kalitesi ve çeşitlilik Beşiktaş’ı farklı bir konuma getiririyor. Oyuna sonradan giren isimler ise Negredo ve Lens.

Son derece yüksek kalite ve tecrübeye sahip bir kadro zenginliği.  Ancak yine de çok büyük bir özgüven ile oynamasına rağmen Beşiktaş tempo olarak kendi kapasitesinin altında. Oyun hızını arttırabilirler ise durdurulamaz bir takım olurlar.

Açıkçası dün sahada olmayan Oğuzhan’ın pas kalitesini aradılar. Talisca yine kopuk kopuk oynadı. Bu durum da Beşiktaş’ı olumsuz etkiledi. Quaresma olağanüstü yeteneklere sahip  ancak dünkü resitali daha sıklıkla izlettirmesi lazım. Caner eski gücünü buldu ve çok etkiliydi. Cenk golcü ve çalışkandı. Pepe her zamanki standartında; Necip dikkatliydi. Tolgay alkışı haketti.

MEDEL ÇOK İYİYDİ

Dün ilk kez 11’de giyen ve stoper pozisyonunda oynayan Medel “0” hata ile kusursuz bir performans ortaya koydu. Maalesef kendisini uluslararası kariyerine rağmen daha önce hiç seyretmeyip de “Bu kadar kısa boylu oyuncudan stoper olmaz” diyenler de böylece Gary Medel ile tanışmış oldu! Beşiktaş, Konyaspor’a net pozisyon vermeden kolay kazandı ancak Rıdvan Hoca’nın çok kullandığı ifade ile “220 yapacak otomobili var. 140 ile gidiyor.” Siyah-Beyazlıların derbide vites yükseltmesi şart. 

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki