Kartal Galibiyetle Başladı

Beşiktaş Sompo Japan, GSA-SmartCasual 2016 ilk maçında Unics Kazan'ı 73-62 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:16 Eylül 2016, Cuma

Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Earl Clark, Michael Thompson, Sertaç Şanlı, Michael Thompson ve DJ Strawberry beşiyle başladı.

Siyah-beyazlılar, mücadeledeki ilk sayılarını Roll'un kısa mesafeden bulduğu basketle kazandı. Bu basketten sonra skor üretmekte zorluk çeken Beşiktaş, 21-2 geriye düştü. Çeyreğin son dakikasında savunmada kaptığı topları skora çeviren Beşiktaş, bu bölümü 21-9 geride bitirdi.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan Beşiktaş, Thompson ve Sertaç Şanlı ile arka arkaya basketler buldu (21-13). Çeyrekte ilk 5 dakikayı ekibimiz 27-16 geride geçti. Kalan sürede karşılıklı basketler oldu ve Beşiktaş Sompo Japan, soyunma odasına 32-23 geride girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Siyah-beyazlılar; Sertaç Şanlı, Earl Clark, Michael Thompson, Michael Roll ve DJ Strawberry beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyreğe etkili savunma yaparak başlayan Beşiktaş, bu bölümde ilk basketini Roll ile buldu. Savunmadaki performansını hücuma da yansıtan siyah-beyazlılar, çeyrekte 4 dakika geride kalırken farkı 3'e (37-34) indirdi. Baskısını arttıran Beşiktaş Sompo Japan, çeyreğin son 1.5 dakikasına girilirken 46-44 öne geçti. Kalan sürede üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılar, son çeyreğe 49-48 önde girdi.

Son çeyreğe hızlı hücumlardan bulduğu basketlerle başlayan Beşiktaş farkı 7'ye çıkardı (55-48). Etkili savunmasını sürdüren ve rakibine kolay sayı bulma şansı tanımayan siyah-beyazlılar, Erkan Veyseloğlu ve Michael Roll'un skora katkısıyla farkı açmaya devam etti. Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, karşılaşmadan 73-62 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan basketbolcu 18 sayıyla yıldızlaşan Michael Thompson olurken onu; 12 sayıyla Michael Roll, 9 sayıyla Earl Clark ve 8 sayıyla da Kyle Weems takip etti.

Bjk.com.tr

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki