Kartal Hocasını Arıyor!

Bu hafta yapılacak yönetim toplantısında, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın isimleri bir kez daha masaya yatırılacak.
Haberin yayılanma tarihi:12 Mart 2019, Salı

Beşiktaş'ta gündem, yeni sezonda yeni teknik direktörün kim olacağı...

Şenol Güneş'in 1 Haziran'da A Milli Takım'ın başına geçecek olması nedeniyle hoca arayışlarına başlayan Siyah-Beyazlılar, bu haftaki yönetim kurulu toplantısının ardından ilk temaslara başlayacak.

Yönetimin listesinin başında ise Alanyaspor ile oldukça iyi bir grafik çizen Sergen Yalçın bulunuyor.

Yalçın, taraftarın da istediği bir isim. Listede bulunan bir başka aday da lider Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı... Tecrübeli çalıştırıcı için sezon sonu beklenecek.

TARAFTARLAR 'GUTI' DİYOR

Taraftar, Konya maçı sırasında yardımcı hoca Guti için sevgi gösterisinde bulunurken, bu duruma yöneticiler de kayıtsız kalmadı. Daha önce yapılan toplantılarda takımı Guti'ye emanet etme önerisi de taraftarın olumlu tepkisiyle pekişti. Yönetimin çoğu, takımı tanıyan futbolcularla diyaloğunu çok iyi noktaya getiren Guti'nin bu işi iyi yapacağı görüşünde.

ÖZDİLEK TRİBÜNDE

Erzurum'dan istifa eden teknik direktör Mehmet Özdilek'in, Konya maçında tribünde yer alması dikkat çekti. Özdilek'in bazı yöneticiler tarafından davet edildiği gece boyunca konuşulan konular arasında yer aldı.

ORMAN'DAN BİR İSTİSNA!

Başkanın ilk defa bir maçtan sonra soyunma odasına girdiği bildirildi. Orman'ın takımı ve hocayı motive ettiği, "Kenetlenin, bugünleri de atlatırız" dediği iddia edildi. Başkan, krizlerde bile soyunma odasına inmiyordu.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki