Kartal Lima'yı Elinden Kaçırdı!

Transferde başarılı hamleleri ile bilinen Beşiktaş yönetimi, bu kez elini çabuk tutamadı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2017, Pazartesi

Santos ile ocak ayında sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli yıldız için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, Brezilya’dan gelen kötü haberle yıkıldı. Palmeiras gizlilik içinde yürüttüğü transfer harekatıyla Lima’yı kaptı.

Hem devre arası hem de yaz transfer dönemi için şimdiden düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi’ne, Brezilya’dan kötü haber geldi. Uzun bir süredir Santos’ta oynayan Lucas Lima’yı transfer etmek için çalışmalar sürdüren siyah-beyazlı kulüp, yıldız oyuncunun bir başka kulüple anlaşması üzerine rotasını başka isimlere çevirdi.

Devre arası transfer döneminde sözleşmesi bittiği için bu oyuncuyla temasa geçen yönetim, önce Lima’nın istediği yıllık 7 milyon euroyu aşağıya çekmeye . Kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği için siyah-beyazlı kulüpten gelen teklife sıcak bakan Lima, Palmeiras’ın önerisine ise daha fazla direnemedi. Brezilyalı futbolcu şimdiden bir diğer Brezilya kulübüyle ön protokol imzalayarak, sadece Beşiktaş’ı değil kendisini isteyen diğer Avrupa kulüplerine de kötü bir sürpriz yaptı.

Lima’yı büyük bir gizlilik içerisinde kadrosuna katan Palmeiras, bu transferde Beşiktaş’ın taktiğini izledi. Vida’yı daha sezon bitmeden siyah-beyazlı renklere bağlayan yönetim, deyim yerindeyse kendi silahıyla vuruldu. Brezilyalı oyuncuyu Palmeiras’a kaptıran yönetim, listesinde bulunan diğer 10 numara oynayabilen futbolcuları gündemine aldı. Yeni sezonda orta sahayı daha da güçlendirmek ve Avrupa’da güçlü bir takım haline gelmek isteyen Kartal, yine ses getirecek transfer için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

4 sezon Santos forması giydi

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’nin de transferi için çok uğraştığı Lucas Lima, 4 sezondur Santos forması giyiyor. 2017 yılında 43 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 de gol pası verdi. Brezilya Milli Takım formasını da 14 kez sırtına geçiren Lima bu müsabakalarda 2 gol kaydetti.

Milliyet

Etiketler: Lima   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki