Kartal Zirve Sever!

Vodafone Park’ta Yeni Malatya’yı ağırlayacak olan Beşiktaş’ta hedef galibiyet.
Haberin yayılanma tarihi:22 Nisan 2018, Pazar

4 maçlık seri yakalamak isteyen Kartal, derbi öncesi moral bulmanın peşinde

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı büyük bir çekişmeye sahne olurken, zirvenin en güçlü adaylarından biri olan Beşiktaş bu akşam sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve Halis Özkahya tarafından yönetilecek.

Ligin son haftalarına gelindiği şu dönemde puan kaybına en ufak bir şekilde tahammülü olmayan Beşiktaş'ın tek planı, kendi saha ve seyirci önünde Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmak ve önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanına hem kayıpsız hem de yüksek moralle gitmek. Beşiktaş, Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren sarı-kırmızılı rakibiyle Malatya'da oynadığı karşılaşmada golsüz berabere kalmıştı.

İKİ KEZ DİREKTEN DÖNDÜLER

Bu sezon seri galibiyet yakalama konusunda bir hayli sıkıntılı olan Beşiktaş, Malatyaspor'u yenmesi halinde ilk kez 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayacak. İki kez dört maçlık galibiyet serisi yakalama şansı elde eden ancak bunu başaramayan siyah-beyazlılar; Aytemiz Alanyaspor, Göztepe ve Teleset Mobilya Akhisarspor'un ardından bugün de Malatya'yı yenerse ilk kez 4 maçlık bir seri yakalayacak.

PEPE KIRMIZI KART CEZALISI

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Pepe, Y. Malatyaspor karşısında takımını yalnız bırakacak. F.Bahçe derbisinde kırmızı kart gören Pepe, bugün forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan Love da hazırlıklarını takımdan ayrı sürdürüyor.

BEŞİKTAŞ EVİNDE 41 MAÇTIR YENİLMİYOR

Evindeki son yenilgisini 2015-16 sezonunun 13. haftasında, Başakşehir Stadı'nda Akhisarspor'a 2-0 mağlup olarak yaşayan Beşiktaş, sonraki 41 lig karşılaşmasında rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Siyah-beyazlılar bu maçlarda 34 galibiyet ve 7 beraberlikle 109 puan topladı. Bu maçların 34'ünü Vodafone Park'ta oynayan Beşiktaş, yeni stadında 27 galibiyet aldı, 7 kez berabere kaldı.

Fotomaç

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki