Kartal'da Sarı Alarmı!

Şenol Güneş, oyuncularına salı günkü Bayern maçını düşünmemelerini, ilk olarak bugün Konya’yı yenmeleri gerektiğini söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:16 Şubat 2018, Cuma

Fener maçı öncesi Oğuzhan, Adriano, Pepe ve Talisca sarı kart sınırında bulunuyor.

SPOR Toto Süper Lig’de 22. haftanın açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına ciddi uyarılarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, salı günü Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Bayern Münih karşılaşmasını düşünmemeleri gerektiğini belirterek, “Bugünkü maçı kazanmazsak lig yarışından uzaklaşabiliriz. Unutmayın ki bugünlere ligi kazanarak geldik. Salıya daha çok var bugün yenelim moralli çıkalım” ifadelerini kullandı. 

KART GÖRMEYİN! 

Beşiktaş’ta bu karşılaşma öncesi sakat veya cezalı bir isim bulunmuyor. Ancak dört futbolcu üçer sarı kart gördükleri için ceza sınırında. Oğuzhan Özyakup, Adriano, Pepe ve Talisca, Konya deplasmanında sarı kart görmeleri halinde haftaya ligde oynanacak F.Bahçe derbisinde forma giyemeyecek. Güneş de sınırdaki isimleri özel olarak uyardı. Tecrübeli hocanın bu maçı önemsediğini göstermek için sahaya as takımla çıkması bekleniyor.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki