Kartal'ı Yedirmeyin Kartallar

Bir çocuk düşünün adı Kartal olsun, sonra da bu çocuk Beşiktaş'ta oynasın. Bir o kadar da Beşiktaşlı olsun. Tribünler Beşiktaş'ın çocuğu diye bağırsın... Hangimiz istemeyiz?
Haberin yayılanma tarihi:26 Kasım 2015, Perşembe

Genç yaşına rağmen olgun davranışları ile taraflı tarafsız herkesin takdirini almış bunlar kolay başarılacak şeyler değil . Son dönemlerde Beşiktaş'tan basketbol milli takımımıza seçilen ender sporcularımızdan.

U18 U20 ve A takımda altın madalya sahibi. Kariyeri genç yaşına rağmen başarılarla dolu, son olarak Avrupa Şampiyonasında A Milli takımımızda oynayan tek Beşiktaşlı. Avrupa Kupalarında Euro Challange'da da son derece başarılı maçlar çıkartmaktaydı. Ergin Ataman döneminde 16 yaşındayken Deron Williams ile antrenmanlara çıkmış ve Deron Williams'tan övgüler almıştı.Finli Coach Henrik Dettmann ise kendisine daha da çok şans vermeye başlamıştı. Ta ki Coach değişikliği ve sonrasında başlayan süre alamama problemlerine kadar...

Bazen oyuncular kendileri için oynar ama Kartal hep Beşiktaş için oynadı. Bir maçta takım bozguna uğramışken o kadar savaştı ki Kartal, sanırsınız Karakartal tek başına isyan ediyor mağlubiyete. Tribün bağrına bastı "Beşiktaş'ın çocuğu Kartal Özmızrak"; kendisi, tribünlere çağıran taraftarına gidemedi, hem üzgündü hem de arkadaşlarına haksızlık etmiş olurdu gitseydi. Bu Beşiktaş kültürüne de  aykırıydı. Mağluptu ve başı önde ayrılmıştı.

Taraftar seviyor, Coach vakit veriyor, Kartal Beşiktaş'a aşık, iyi de oynuyor ; peki ne oldu da kadro dışı kaldı Özmızrak? İyi oynarken neden süreleri azaldı bunun nedenlerini biri sorsa suç mu? Gerekçe Kulubümüz tarafından açıklandı, Beşiktaş'ta oynamak istemiyorum  bir kişi bunu neden söyler sizce hem de adı Kartal olan nedeni ben size söyleyeyim bunun tek bir nedeni var o da çift haneli sayıları bulmuşken bir  anda yapılan haksızlık  olabilir mi? Eğer beni oynatmayacaksanız bırakın gideyim ben Milli Takıma kadar yükseldim yine oynayacağım bir kulübe gider sonra geri dönerim de olabilir.

Bu Genç Kartal'ın karakteri sağlamdır, formasının hakkını verir, öyle şeyler de söylemeyeceğini herkes bilir. Yapmayın etmeyin! Bir kere daha düşünsek bir noktada konuşup anlaşsak ne güzel olur. Hem biz Kartalımızla gurur duyarız ...

 Hadi şu işi tatlıya bağlayıp bir çocuğumuzu daha kaybetmeyelim, ...

Masis Kuyumcu

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki