Kayseri Mantısı Dokundu!

Umut Yolcu yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2017, Salı

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Avrupa dönüşü yine kayıp yaşadı

Beşiktaş bu sezon oynadığı Avrupa dönüşü maçları kazanamadı ve nihayetinde Kayseride 2 puan bıraktı. Leipzig maçında 6 as oyuncusunu götürmemişti.

Beşiktaş bu oyuncuları Kayseri maçına hazırlıyordu. Beşiktaş ve Kayserispor haftaya aynı puanla girdiler. Bu haftayı Fenerbahçe ve Galatasaray kayıpsız geçti ama, Beşiktaş Kayseriye takıldı.

Maçtan önce Beşiktaş taraftarı Kayseriye akın etmişlerdi

 Erciyes dağında kayaklar,sucuklu mangallar,mantılar,pastırmalar eğleniyordu. Büyük Beşiktaş taraftarı nihayetinde Kayseri sokaklarını inleterek stada doğru gittiler. Ama benim canım gidiyordu adeta TV başında ah ulan ah bende olaydım şimdi diye ama şartlar el vermedi maalesef maç başlamıştı.

Kayserispor kendi taraftarınında gücünü alarak saldırıyordu.Nihayetinde ilk golüde Umut Bulutla buldular tam ilk yarı böyle bitecek derken Beşiktaş penaltı kazandı.Cenk tosun o penaltı atışını tam ortaya çaktı.1-1

ilk yarı bitti,ikinci yarıda ise Kayserisporlu Lopez ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını on kişi bıraktı.O dakikalarda Kayserispor savunmaya geçti.Beşiktaş ise atak geliştirmeye çalıştı.Yok arkadaş yok ne kadar totem yaptıysak olmadı.

Bana kalırsa Quaresmanın yerine Lens veya Okran değerlendirilebilirdi. İki oyuncu değiştirdin Sayın Şenol hocam, üçüncü değişikliği neden yapmadın? Üstelikte 7 dk uzatma verilmiş.

Anadolu takımlarının bir alışkanlığı var. Mevzu Beşiktaş ise maç berabere veya galiplerse kapanmayı, yerlerde yatmayı yuvarlanmayı seçiyorlar. Ne gariptir ondan sonrada vay efendim  Türk futbolu neden gelişmiyor diye tartışıyoruz.

Yahu unutmadan söyleyeyim yorumcular penaltımı değimlmi tartışa dursun, Kayserisporlu futbolcu penaltıydı diyor, yöneticiler ise değil diyorlar bune perhiz bu ne lahana turşusu?

Sayın yorumcular önce bi Cuma günü Fenerin aldığı penaltıya bide bu penaltıya baksınlar, ona göre karar versinler.

Bu soğukta karda kışta Kayseriye giden bu büyük Beşiktaş taraftarına bir mutluluk yaşatsaydınız, güzel olmazmıydı? Siz sevgili futbolcular; Sizler milyon dolarlarla oynarken, bu büyük Beşiktaş taraftarı peşinizden heryere geliyor armaları uğruna...

Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.

Başın öne eğilmesin, aldırma Kartal aldırma. En büyük sen değilmisin? Aldırma Kartal aldırma... dizeleri ile bu haftaki yazımı bitirmek istiyorum.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki