Kazanmaya Geldik!

Şenol Güneş “Hedefimiz; Avrupa’nın en iyi 10 takımı arasına girmek''...
Haberin yayılanma tarihi:13 Eylül 2017, Çarşamba

''Sorumluluk alarak bizden beklenti içinde olanlara en iyisini vermek istiyoruz. Sonucu bilmiyorum ama tek beklentim galibiyet”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto sınavını değerlendirdiği basın toplantısında iddialı mesajlar verdi. İşte tecrübeli teknik adamın altını çizdiği noktalar:

 Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçı... Hem bizim hem Porto hem de diğer takımlar için önemli. Her takımın gücü oranında beklentisi var.

 Porto, teknik, hızlı, çabuk oynayan bir takım. Yetenekli oyuncuları var. Kaliteli bir takım. Ligde de kayıpsızlar. Güçlüler.

 Portekiz'in üç büyük takımıyla daha önce oynama şansımız oldu. Birinde kaybedeceğimiz maçta berabere kaldık. Birinde kazanacağımız karşılaşmayı kaybettik. Şimdi ise iyi oynamak ve kazanmak istiyoruz.

BELKİ MEDEL'İ SAĞ TARAFTA GÖRÜRSÜNÜZ

 Avrupa'nın ilk 10 takımı arasında yer alma düşüncemizi dikkate alırsak, oyunumuzu en iyi seviyeye çıkarmak istiyoruz ve zorundayız. Oyuncuların ve takımların birbirini tanıdığı bir dünyada yaşıyoruz. Bilinmeyen bir şey yok. Sorumluluk alarak bizden beklenti içinde olanlara en iyi sonucu vermek istiyoruz. Sonucu bilmiyorum ama tek beklentim galibiyet.

Adriano'nun sağlık sorunu yok. Sağ tarafta oynayabilecek oyuncular Adriano ve Necip. Medel oynamadı ama düşünülebilecek oyuncu. Denemedik. Medel orta sahaya ve savunmaya daha uygun. Kim "Sağ tarafta oynar" dedi bilmiyorum. Belki yarın (bugün) Medel'i görürsünüz.

Şenol Güneş, eski öğrencisi Aboubakar'ın cezalı olmasının önemli bir avantaj olduğunu düşündüğünü söyledi.

YÖNETİM TAM KADRO

Beşiktaş yönetimi, Porto deplasmanında Beşiktaş'ı yalnız bırakmayacak. Siyah-beyazlı idareciler tam kadro, Dragao Stadı'nda olacak. Dün akşam İspanya'da Barcelona-Juventus maçını izleyen Başkan Fikret Orman ve yönetici Şafak Mahmutyazıcoğlu ise karşılaşmanın ardından Portekiz'e geçti. Porto'da İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi taraftarlara bol bol imza dağıttı.

UYARIYA RAĞMEN PORTO'YA AKIN!

Beşiktaş yönetiminin Şampiyonlar Ligi'nde deplasman maçlarına seyirci götürmeme kararına rağmen, siyah-beyazlı taraftarlar Porto maçına büyük ilgi gösteriyor… Taraftarlar, Türkiye ve Avrupa'nın önemli merkezlerinden Porto'ya giden uçakları doldururken, çift pasaportu olan gurbetçilerin rakip tribünden bilet aldığı öğrenildi. Bu arada yönetim, oluşabilecek riskleri almamak için UEFA'ya resmi bir yazı göndererek, deplasmana seyirci götürmeyeceklerini bildirdi.

Fatih DOĞAN / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki