Kedi Fabri!

Haftanın maçına damga vuran Beşiktaş kalecisi, Trabzonsporlu oyuncuların da övgüsünü kazandı.
Haberin yayılanma tarihi:03 Ekim 2017, Salı

4 önemli kurtarış yapan İspanyol kaleci için hem yerli hem de yabancı futbolcular, “İnanılmaz bir maç çıkardı. Gol dediğimiz pozisyonları kurtardı, Beşiktaş 1 puanı ona borçlu” ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan ve haftanın maçı olarak kabul edilen 90 dakikaya damga vuran isimlerin başında ev sahibi ekibin kalecisi Fabri geliyordu. 4 kritik pozisyonda müthiş kurtarışlara imza atan Siyah- Beyazlılar’ın İspanyol eldiveni, Trabzonspor soyunma odasında da 1 numaralı gündem maddesiydi!

Karadeniz ekibinin hem yerli hem de yabancı yıldızları, Fabri’ye övgüler yağdırırken, “İnanılmaz bir maç çıkardı. Gol diye sevindiğimiz pozisyonları kurtardı, eğer Beşiktaş sahadan yenilmeden ayrıldıysa 1 puanı kesinlikle Fabri’ye borçlu” ifadelerini kullanmaktan kendilerini alamadılar.

İlk tebrik Tolga’dan

Olcay, Yusuf, Abdülkadir ve Burak Yılmaz’ın pozisyonlarındaki hamleleriyle yıldızlaşan Fabri, Rodallega’nın çok zor bir durumda vurduğu ve gol olan topu da çıkarmaya çok yaklaşmış, ancak bu kez başarılı olamamıştı.

Bu arada Beşiktaş’ın 1 numarasını ilk kutlayanlardan birinin de takımın deneyimli kalecisi Tolga olduğu ve “1. sınıf işler yaptın” dediği öğrenildi. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki