Kendi Düşen Ağlamaz!

Genk deplasmanında gol kaçırma rekoru kıran Beşiktaş, son 3 dakikada beraberliğe razı oldu.
Haberin yayılanma tarihi:09 Kasım 2018, Cuma

UEFA Avrupa Ligi’nde İstanbul’daki 4-2’lik yenilginin rövanşını almak için sahaya çıkan siyah-beyazlı ekip, Quaresma ile öne geçti.

Ardından Beşiktaş adına üst üste kaçan fırsatlar vardı. 87'de atamayana atarlar kuralı işledi. Berge, skora denge getirdi. Kara Kartal, bu sonuçla grupta yine son sırada kaldı.Dk. 16 QUARESMA 0-1

Mustafa Pektemek'in pasında Quaresma sağ kanatta meşin yuvarlakla buluştu. Portekizli yıldız ceza sahasına girer girmez vurdu ve topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk. 87 BERGE 1-1

Berge, Beşiktaş kalesine 25 metre mesafeden çok sert vurdu. Vida'ya çarpıp yön değiştiren top, kaleci Tolga Zengin'in müdahalesini imkansız hale getirerek filelerle buluştu.

BAŞIMIZI KALDIRACAĞIZ

Ricardo Quaresma maçın ardından yaptığı açıklamada, "Genk karşısında kazanmak istiyorduk ama olmadı. Galibiyeti hak etmiştik. Takım olarak iyi oynadık" dedi. Böyle devam etmeleri halinde taraftarları sevindirebileceklerini belirten Quaresma, "Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. Başımızı kaldıracağız ve yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BOBO'YU YAKALADI, SIRA OKTAY'DA

Portekizli yıldız Quaresma, siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarında 12. golünü kaydetti. Bu performansıyla Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü ikinci ismi olan Bobo'yu yakalayan Q7, 14 golle ilk sırada yer alan Oktay Derelioğlu'na da bir adım daha yaklaştı. Bu sezon 3 gol ve 10 asisti bulunan Quaresma, Beşiktaş'ta skora en çok katkı yapan isim unvanını elinde bulunduruyor.

8 MAÇTIR DIŞARIDA YOK!

Genk beraberliği ile Beşiktaş'ın deplasmanda kazanamama serisi 8 maça çıktı. En son 19 Ağustos tarihinde Erzurum'da 3-1'lik galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, sonrasında oynadığı 8 karşılaşmada 3 yenilgi ve 5 beraberlik elde etti.

Beşiktaş, Genk karşısında bu sezon topa en az sahip olduğu (%39) ve akan oyunda en az orta yaptığı (4) resmi maçı oynadı.

MALMÖ İLE SARPSBORG BERABERE

Beşiktaş'ın yer aldığı I Grubu'ndaki diğer karşılaşmada Malmö evinde Sarpsborg'la 1-1 berabere kaldı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki