Kim Bu Şükrü?

Şenol Güneş tezahüratlarının perde arkasında ne var? Reha Muhtar açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ekim 2018, Çarşamba

Reha Muhtar, Türk futbolunda tartışmalı bir isim olan Şükrü Yazıcı ve Sinan Engin'in isimlerini gündeme getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e verdiği desteğe dikkat çeken Reha Muhtar, “Şenol Güneş!.. Şenol Güneş!.. Şenol Güneş!.. Şenol Güneş!.. Dünyada hiçbir teknik direktöre bu kadar DESTEK TEZAHÜRATI yapılmadı. Bunun nedeni Şükrü, Sinan, Umut, Şafak, Candaş ve yakın çevrenden mütevellit sana duyulan bir güvensizlikten kaynaklanıyor olabilir mi Başkan?..” diyerek bir tweet attı.

FİKRET ORMAN DA ŞÜKRÜ'DEN BAHSETMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Şükrü isimli bir arkadaşından bahsetmesi şaşkınlık yaratmıştı.

Beşiktaş Başkanı yaptığı açıklamada şu sözlere yan vermişti;

"Ben 50 yaşında bir adamım ben. Çocuk değilim, kimsenin yanında besleme değilim. Kimle konuşacağıma ben karar veririm. Şükrü benim arkadaşım. O bekar ben de bekarım. çok iyi anlaşıyoruz" dedi.

Beşiktaşlı taraftarlar bu açıklamanın ardından Şükrü'nün kim olduğunu merak etti.

ŞÜKRÜ YAZICI KİMDİR?

Fikret Orman'ın bahsettiği kişi Şükrü Yazıcı'dan başkası değil. Menajer olduğu iddia edilen Şükrü Yazıcı bir dönem Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy'un sağ kolu olarak biliniyordu. Galatasaray'ın arka arkaya kazandığı şampiyonluklarda Yazıcı'nın büyük etkisi olduğu dilden dile konuşuluyordu. Yazıcı daha sonra Beşiktaş başkanlığı sorasında Yıldırım Demirören ve o dönemin yöneticilerinin yanında sıkca görüldü. Bir dönem Adanaspor Başkanı bayram Akgül'ün yanından ayrılmayan şükrü yazıcı son bir kaç yıldan bu yana Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın yanında.

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde objektiflere poz veren Yazıcı Beşiktaş'ın kiraladığı özel uçaklarda da baş köşede ağırlanıyor.

 AHMET BULUT-FİKRET ORMAN-ŞÜKRÜ YAZICI BAĞLANTISI ARASINDAKİ BAĞ NE?

Beşiktaşlı eski yönetici Sinan Vardar da 2017 yılının Aralık ayında Fotomazç Gazetesi'ndeki köşesinde Şükrü Yazıcı'dan bahsederken şu ifadeleri kullanmıştı.

"... Şimdi elime bir fotoğraflar geçti. Ahmet Bulut, sayın başkanla sarmaş dolaş, kendisine afiyetle pasta yediriyor. Ve hayretler içindeyim; o fotoğraf karesinde önce Haluk Ulusoy'un ardından Yıldırım Demirören'in ve en sonra da Fikret Orman'ın sağ kolu olan Şükrü Yazıcı var. Bakın, Beşiktaş'ın Fikret Orman döneminde borcu 5'e katlandı. Menajer Ahmet Bulut'a 30 milyon TL üzerinde borç görünüyor, kendisine senetler verilmiş. Bulut'un elden aldıklarının ne kadar olduğu belli bile değil. Bu konuyu nacizhane sizlerle paylaşmak istedim..."

Superhaber.tv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki