Kimse Onları İstemez!

Dünyaca ünlü Futbol Taktikleri Tarihi kitabının yazarı ve Guardian'ın spor yorumcusu Jonathan Wilson, SABAH'a verdiği röportajda Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti.
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2017, Cuma

Wilson, "Monaco, Porto gibi Şampiyonlar Ligi'nde deneyimli ekiplere karşı galibiyet ve puanlar alabilmek, üstelik bunu Quaresma gibi isimleri kazanarak yapmak, büyük bir teknik adam başarısı. Beşiktaş'ı son 16 turunda kimse rakip olarak çekmek istemez…

Futbollarıyla daha çok yol alacaklar. Beşiktaş'ın Avrupa'da yakaladığı yükseliş, finansal açıdan da gelişmesini, bu sayede kendi liginde de daha güçlü olmasını sağlayacaktır" diye konuştu.

Wilson sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir ligde bir takım dev paralar kazanırken, başka bir takım pastanın küçük bir bölümünü alıyor. Bunun düzeltilmesi lazım. Aksi halde Şampiyonlar Ligi'nde hep aynı ülkelerden takımları görmeye devam ederiz. Beşiktaş gibi ekiplerin kalıcı olmasını sağlayamayız. Buna İngiltere ve İspanya'yı örnek verelim. İngilizler'in yayın gelirlerinde büyük farklar bulunmazken, İspanya'da kulüpler arasında elde edilen parada büyük farklar var. Bu kendi liglerinde de yarıştan erken kopmalarına sebep oluyor."

HEPSİNİ GETİRİN!

Porto maçından bir gün sonra çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Ryan Babel, takım arkadaşlarına "Şampiyonlar Ligi'nde kiminle eşleşmek istersiniz?" sorusunu yöneltti. Tolgay Arslan, "Real Madrid" cevabını verirken Atiba, "Herkese karşı oynayabiliriz, hepsini getirin" dedi. Cenk Tosun ise "Vodafone Park'a herkes gelebilir, fark etmez" ifadelerini kullandı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki