Kimse Pişman Olmayacak!

Beşiktaş ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Vagner Love’dan camiaya mesaj var...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ocak 2018, Salı

Kendisi için Alanya'ya ödenecek yüksek bonservis bedeli nedeniyle Beşiktaş'ın eleştiriye uğramasına değinen Vagner Love: "Çok heyecanlıyım. Beşiktaş'a isteyerek geldim. Kimse pişman olmayacak!"

Cenk Tosun'un gidişi sonrası golcü arayışına başlayan Beşiktaş, transferi için çabaladığı Vagner Love'ı renklerine bağladı.

Önceki gece İstanbul'a gelen Brezilyalı golcü, dün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Siyah-Beyazlı formayı giyerek 2.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Bonservisi için Alanya'ya 3.75 milyon Euro ödeyecek olan Kartal, Vagner Love'a ise yarım sezon için 925 bin Euro, sonraki sezonlar için ise 1.85 milyon Euro verecek. Oyuncunun Alanya'dan alacakları nedeniyle geciken transfer, iki tarafın anlaşması sonrası sonuçlandı.

LİSANSI ÇIKTI, OYNAMAYA HAZIR...

Törende Başkan Fikret Orman, Transfer Sorumlusu Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile selfie çektiren Love, başarı sözü verdi. Sambacı, "Çok heyecanlıyım. Beşiktaş'tan teklif geldiği andan itibaren gerçekleşmesini çok istedim. Yöneticiler de emek verdi ve büyük fedakarlıklar yaptı. Duyuyorum, bedel yüzünden eleştiriye uğruyorlarmış. Taraftarlar ve yöneticiler merak etmesin, kimse pişman olmayacak" dedi. Lisansı çıkartılan Brezilyalı oyuncu, Şenol Güneş şans verirse bugün Gençlerbirliği karşısında oynayabilecek.

AŞK SADECE FİLMLERDE OLMAZ!

'Come To Beşiktaş' videolarıyla adını dünyaya duyuran Beşiktaş, Vagner Love için de özel bir hazırlık yaptı. Birçok aşk filminin afişinin yer aldığı videoda, 'Aşk sadece filmlerde olur derler… Bizse Come To Beşiktaş diyoruz' sözleri paylaşıldı.

GELECEĞİ GÖRMÜŞ!

Vagner Love, 12 Ekim 2017'de SABAH'a verdiği röportajda kendisinin yerini ancak Cenk Tosun'un doldurabileceğini söylemişti. Sambacı 3.5 ay sonra Cenk'in yerine Beşiktaş'a geldi.

GOLÜ KOKLAYAN ADAM

Kulüp kariyerinde 371 maçta 209 gol atan Vagner Love, Süper Lig'de ise 2 sezonda 44 maçta 34 gol attı. 33 yaşındaki oyuncu, CSKA Moskova ve Alanyaspor formaları ile gol krallığı yaşadı. Vagner Love ayrıca kariyerinde 1'er UEFA Kupası ve Copa Amerika Kupası olmak üzere 11 kupa kazandı.

MİTROVİC 400 BİN EURO'YA GİTTİ

Yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Beşiktaş, Mitrovic'i satın alma opsiyonu ile Club Brugge'e kiraladı. Belçika ekibinden yarım sezon için 400 bin Euro alınacağı belirtilen açıklamada, "Şarta bağlı ek geçici transfer bedeli 100 bin Euro. Futbolcunun satın alma opsiyonu 4 milyon 500 bin Euro garanti, 500 bin Euro şarta bağlı olmak üzere olup 1 Haziran 2018'e kadar Club Brugge'de" denildi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki