"Kırdıysam Özür Dilerim!"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Şenol Güneş'e, “Yanlış anlaşıldım. Niyetim size tepki göstermek değildi.” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı ise “Böyle şeyler olur, sorun yok.” karşılığını verdi....
Haberin yayılanma tarihi:15 Ağustos 2018, Çarşamba

Akhisarspor maçında Şenol Güneş'in yaptığı üçüncü değişiklik sonrası ısınma yeleğini yedek kulübesine fırlatan Ricardo Quaresma, teknik direktör Şenol Güneş'ten görüşme talep etti.

Tecrübeli çalıştırıcının odasına giden Portekizli yıldız, "Hareketim yanlış anlaşılmış, niyetim size tepki göstermek değildi. O an oyuna girmeyi çok istedim. Böyle anlaşılacağını düşünmemiştim. Sizi kırdıysam özür dilerim" dedi.

BEN TAKILMADIM, SEN DE TAKILMA...

Güneş'in karşılığı ise "Sorun yok, ben yanlış anlamadım. Seni biliyorum. Oyunda olma isteğini ve arzunu da olumlu karşılıyorum. Sadece tavrına kırıldım. Adriano ile birlikte maçı nasıl yaşadığınızı gördüm. Ben bir karar verirken, maçın gidişatına ve oyuncumun durumuna göre karar veriyorum. O maçta, öyle gerekti. Ben takılmadım, sen de fazla takılma" oldu. Bu görüşme sonrası ikili arasındaki buzlar eridi ve olay tatlıya bağladı.

AVUSTURYA'DAN ERZURUM'A

Beşiktaş'ta LASK Linz ve Erzurumspor maçları için yapılacak yolculuk birleştirilecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in, oyuncuları yormamak adına Avusturya'dan Erzurum'a direkt uçuş istediği bildirildi. Siyah-beyazlılar, yarın akşam oynanacak Linz karşılaşması için bugün 13.00'te Avusturya'ya uçacak. Karşılaşmanın ardından da Erzurum'a geçecek.

Fatih DOĞAN / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki