KISASA KISAS!

Siyah-Beyazlıların ikincilik için çekiştiği Galatasaray’ın Sabri Çelik’le görüşmesi üzerine MHK’ya beş dakikalık tepki ziyareti yapmayı planlayan Orman, derbi öncesi hakemlerin etki altına alınmasından rahatsız...
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2019, Cuma

Sahasında lider Başakşehir’i devirmesiyle zirveye yeniden ayar veren Beşiktaş, Galatasaray’ın da derbide iki puan kaybetmesiyle Şampiyonlar Ligi yarışında oldukça iddialı konuma gelmişti.

Ancak son günlerde yaşanan gelişmeler Siyah-Beyazlıları oldukça tedirgin ediyor.

Kadıköy’de 1-1 biten Fenerbahçe maçı sonrasında Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın “Ses kayıtları elimizde” açıklamasının ardından, sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz’in de MHK’yı ziyaret etmesi Siyah-Beyazlı camiayı oldukça rahatsız etti.

Ligde kalan bütün maçlarını kazanması hâlinde Devler Ligi vizesini cebine koyma avantajına sahip olan Beşiktaş’ta üç hafta sonra Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Galatasaray maçının gerginliği yaşanıyor. Başkan Fikret Orman da harekete geçmeye hazırlanıyor.

Yönetimden Destek

MHK Başkanı Sabri Çelik ile Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in görüşmesinin camiayı rahatsız etmesi üzerine Orman’ın da misilleme yapacağı öğrenildi. Siyah-beyazlıların patronu ligde canları en çok yanan takım olmalarına rağmen hiç bir zaman hakemleri bu şekilde baskı altına alma girişiminde bulunmadıklarını belirterek “Beşiktaş’ın hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakemlerin baskı altına alınmasına da müsaade etmeyiz” dediği ve MHK Başkanı Sabri Çelik’le ‘Tepki görüşmesi’ yapmaya karar verdiği öğrenildi. Orman’ın, Beşiktaşlı duruşunu bozmak istemediği için bu tepki görüşmesini sadece beş dakikada tutmak istediği de gelen bilgiler arasında. Yönetimin de Orman’a bu kararında büyük destek verdiği öğrenildi.

MHK Ziyaretleri Masada

Kulüpler Birliği Başkanlığını da yürüten Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, birliğin mayıs ayında yapılacak olağan toplantısında MHK görüşmelerini gündeme getirecek. Derbi öncesi Fenerbahçe, sonrasında Galatasaray heyeti MHK’ya çıkarma yapmış, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise son anda MHK Başkanı Sabri Çelik’le olan görüşmesini iptal etmişti.

Taktik Çalışmalar

Süper Lig’de pazartesi günü Sivasspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş hazırlıklarına devam etti. Pas çalışması, beşe iki çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı idman, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Türkiye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki