KONDOGBİA İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK!

Orta sahaya kalitesi tartışılmaz bir isim kazandırmak isteyen Kartal, Geoffrey Kondogbia’ya kancayı taktı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2023, Cumartesi

YÜKSEK MALİYET;

Yeni sezon öncesinde özellikle orta sahada birkaç transfer yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’in yıldız ismi Kondogbia’yı gündemine aldı. Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen 30 yaşındaki ön libero için maliyet raporu talep eden Kara Kartal’a yanıt geldi. İspanyol ekibinin, Orta Afrikalı futbolcu için 8 Milyon Euro’luk bonservis talebinde bulunduğu, 1,88’lik oyuncunun ise 2,5 Milyon Euro’luk maaş istediği kaydedildi.

Limitler Zorlanacak

Orta sahaya kalitesi tartışılmaz bir isim kazandırmak için Kondogbia’yı hedef olarak seçen Beşiktaş Yönetimi’nin, Atletico Madrid’le menajerler aracılığıyla bonservis pazarlığına başladığı kaydedildi. Eğer Siyah-Beyazlılar, Kondogbia konusunda Atletico’nun 8 Milyon Euro’luk talebinde indirime gitmesini sağlar ve uygun ödeme koşullarında da anlaşırsa bu oyuncu için tüm limitlerini zorlayacak.

Birçok Devde Forma Giydi

Kariyerinde daha önce; Sevilla, Monaco, İnter ve Valencia gibi kulüplerde forma giyen Geoffrey Kondogbia’nın Atletico Madrid’le 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Başarılı orta saha, ön libero hattına ek olarak merkez orta saha ve stoper bölgelerinde de forma giyebiliyor. Kondogbia, bu sezon Atletico formasıyla 27 karşılaşmaya çıkıp 2 asistlik performans sergilemişti.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki