Korkumuz Yok Ayrıcalık İstemem!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş fikstür tartışmalarına noktayı koydu...
Haberin yayılanma tarihi:11 Şubat 2018, Pazar

"Maçlarımız 2-3 güne sıkışsa da oynarız. Bizim fikstürden dolayı bir korkumuz yok. Şimdi önümüzde 8 mücadele var, keşke 25 maç olsa. Şikayet etmiyorum, ayrıcalık istemiyorum" "Talisca bana koşunca ben de boşta kalmasın diye alnından öptüm"

Teknik direktör Şenol Güneş, yoğun fikstür tartışmalarına ve başkan Fikret Orman'ın "Belki bir düzenleme yapılabilir" sözlerine basın toplantısında açıklık getirdi. Güneş'in satır başları şöyle: "Fikstürle ilgili federasyona kızdığım söylendi. Bu doğru değil... Daha önceleri düzenleme yapılmıştı. Ancak yapılmazsa da sorun değil. Maçlarımız 2-3 güne sıkışsa da oynarız. Bizim bir korkumuz da yok, çekincemiz de yok. Şimdi önümüzdeki 8 maç var. Keşke 25 maç olsa, Şampiyonlar Ligi'ni hep biz oynayalım..."

VİDA İSTEDİĞİM SEVİYEDE DEĞİL

"Geçen sene de bu sene de Fenerbahçe ve Başakşehir ile hep Şampiyonlar Ligi'nin önünde ve sonunda oynuyoruz. Oynayacağız, bir şey demiyoruz. Şikayet etmiyoruz... Ayrıcalık istemiyoruz. Daha iyi nasıl çözüm üretebiliriz diye konuşuyoruz. Futbolcularımın arasında ayrım yapmam. Hazır olanı oynatıyorum. Vida uyum sağladığında ve tam hazır olduğunda forma giyecek. Vida şu anda istediğim seviyede değil. Bu kötü olduğu anlamında değil."

İYİ İŞLER YAPMAYA BAŞLADI!

"Güzel oyunla, bol gollü önemli bir galibiyet aldık. Seyircimize de teşekkür ediyorum. Talisca koşacak bir yer bulamadı herhalde bana geldi. Ben de boşta kalmasın diye cevap verdim. (Talisca'nın başını öpmesi). Talisca iyi işler yapmaya başladı. Oyun anlayışı olarak her gün üstüne ekliyor."

SIKI ÇALIŞINCA OLUYOR

İki golü de birbirinden güzel olan Anderson Talisca, ikinci kez ağları havalandırdıktan sonra soluğu hocasının yanında aldı. Güneş de öğrencisini alnından öperek kutladı. Maç sonrası ligin ilk yarısına göre performansını artırdığını söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, Brezilya Milli Takımı'nın oyuncu havuzuna dahil edilmesiyle ilgili de "İşler iyi gidiyor. Ülkem tarafından izlenmek benim için çok güzel. Büyük bir milli takımız, iyi oyunculara sahibiz, iyi ve sıkı çalışırsam olabilir" dedi.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN ZORLU SERİSİ

16 ŞUBAT CUMA: Konya-Beşiktaş 
20 ŞUBAT SALI: B.Münih-Beşiktaş 
25 ŞUBAT PAZAR: Beşiktaş-F.Bahçe (Lig) 
28 ŞUBAT ÇARŞAMBA: Beşiktaş-F.Bahçe (Kupa) 
4 MART PAZAR: Trabzon-Beşiktaş 
11 MART PAZAR: Beşiktaş-G.Birliği 
14 MART ÇARŞAMBA: Beşiktaş-B. Münih 
18 MART PAZAR: Başakşehir-Beşiktaş

'TFF'YE ERTELEME TALEBİMİZ OLACAK'

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kendilerini zorlu maçlar beklediğini belirterek şöyle konuştu: "Erteleme ile ilgili bir talep olacak ama takdir TFF'nin. İnşallah değerlendirirler, olmazsa da oynayacağız tabii ki."

BİR GÖRÜŞ / FATİH DOĞAN:

Kartal'ın komutanı Pepe

Siyah-Beyazlı oyuncuların Karabük karşısında galibiyetten önce 'iyi niyet gösterisi' vardı. Rakip güçlü olmasa da bu oyunu, puan kayıplarına bir başkaldırı, zorlu fikstüre bir meydan okuma olarak görüyorum. Bu zaferin baş mimarı, üzerine düşen her görevi yapan ve ilk golü atan Pepe'ydi. O golü atmasa Negredo'nun arayışları arasında Beşiktaş gerçek kimliğini bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirdi. Çünkü iyi niyetli çalışmasına, presine rağmen Negredo ve gerisindekiler arasındaki kopukluk devam ediyor. Vagner Love attığı golle 'Ben de buradayım' mesajını verdi. Love, attığı iki golle Negredo'yu kulübeye gönderebilir. Bu şansı hak ediyor. Beşiktaş ihtiyacı olan morali buldu. Ancak sahadaki oyuncular, Konya deplasmanında başlayacak zor fikstürü aşmak için oyun anlamında daha iyisini yapmalı. Beşiktaş'ta bu potansiyel var. O zaman bekleyip göreceğiz... 

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki