"Kritik Haftada Kayıp Olmasın!"

Son iki sezonda Vodafone Park'ta oynanan Başakşehir maçları 1-1 sona ererken, teknik direktör Güneş, oyuncularını cumartesi akşamı oynanacak zorlu maç için uyarıyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2019, Perşembe

KRİTİK HAFTA

Sezonun en kritik haftasını yaşayacaklarını oyuncularına anlatan Şenol Güneş, "Pazar günü oynanacak F.Bahçe derbisinde G.Saray yenilirse, galip gelmemiz durumunda önlerine geçme şansını yakalarız. Yenilirsek ise Trabzonspor ensemizde. Çok kritik bir hafta, kayıp istemiyorum" ifadesini kullandı.

GÜNEŞ'İN ŞANSI TUTMUYOR

Teknik direktör Güneş, Beşiktaş'ın başında Başakşehir'e karşı ligde 7 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda sadece 1 galibiyet alabilen tecrübeli teknik adam, geriye kalan mücadelelerden ise 2 mağlubiyet ve 4 yenilgiyle ayrıldı. Ligin ilk yarısında oynanan maçı da siyah-beyazlılar kaybetmişti.

KADRODA ÜÇ İSİM DEĞİŞİYOR

Güneş ilk yarıda 1-0 biten Başakşehir maçında sahaya 4-4-2 sistemiyle çıkmış, hücum hattında M. Pektemek ve Love'ı oynatmıştı. Bu iki ismin dışında Babel ve Pepe'de takımdan ayrıldıkları için forma giyemeyecek. İlk yarıda kulübede oturan Ljajic ise bu kez ilk 11'de sahaya çıkacak.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki