KULÜPLER BİRLİĞİ FİKRET ORMAN'IN FUTBOLUN BAŞINA GEÇMESİNİ İSTİYORMUŞ!

Türkiye Gazetesinde yer alan habere göre hem Kulüpler Birliği, hem Beşiktaş camiasının çoğunluğu Fikret Orman'ın futbolun başına geçmesini istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:20 Mart 2019, Çarşamba

Kulüpler Birliğinden Açıklama Yok

İşte Türkiye Gazetesinin O Haberi;

Fikret Orman'a TFF Başkanlığı İçin Çağrı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 'düşünmediğini' söylese de hem Kulüpler Birliği'nin hem Siyah-Beyazlı camianın çoğunluğu Orman'ın futbolun başına geçmesini istiyor.

Yıldırım Demirören'in istifası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın kim olacağı merakla beklenirken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şimdiden adaylar arasında gösteriliyor. 

Daha önce TFF Başkanlığı gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Orman'a ciddi bir şekilde 'Aday ol' baskısı var. En büyük teşvik ise Orman'ın başkanlığını yürüttüğü Kulüpler Birliğinden geliyor.

Süper Lig kulüplerinin başkanlarının çoğunluğunun, icraatlarından çok memnun olduğu Orman'a federasyon seçimlerinde destek vermeye hazır olduğu öğrenildi. Orman'ın hem 7 yıllık kulüp tecrübesi var hem de yurt dışı bağlantıları kuvvetli.

Çebi Aday Olursa

Beşiktaş'ın mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimine hazırlanan Orman, kongre üyelerine "Bana destek vermezseniz aday olmam" demişti. 

Geçtiğimiz dönemde ikinci başkanlık görevini yürüten ve camianın önemli çoğunluğunun destek vermeye hazır olduğu Ahmet Nur Çebi'nin aday olması durumunda Orman'ın geri adım atabileceği de kulislerde konuşuluyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın başkan adaylarından Hürser Tekinoktay'ın "TFF Başkanlığı için Fikret Orman'ı destekleriz" şeklindeki açıklaması da camiadan büyük destek görmüştü.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki