Kura Çekiminde Porto Çıkmasın Diye Dua Etmiştim

Çarşamba akşamına kadar Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 8 golün 5’ine 3 gol ve 2 asistle direkt katkıda bulunan Ricardo Quaresma Porto galibiyeti sonrasında Sport TV’ye konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:17 Eylül 2017, Pazar

Q7, ''profesyonel olduğumdan beri bence oynadığım en kötü 90 dakika buydu. Duygularınızı bir kenara atmaya çalışmak ne kadar zor olursa olsun, hayatımın geri kalanında bir Porto taraftarı  olacağım. Herkes benim Porto’ya neler hissettiğimi biliyor. Kuralar çekilmeden önce Porto’yla eşleşmemek için dua etmiştim. Ne yazık ki çıktı. Hem Porto hem de Beşiktaş en mutlu olduğum yerler'' dedi.

Pepe: Türkiye hakkında yanlış bilgilerim vardı

Girdiği 11 ikili mücadelenin 8’ini kazanarak defansif anlamda Beşiktaş’ın sigortası olan Pepe, Porto zaferi sonrasında maçın ülkesindeki yayımcısı Sport TV’ye konuştu.

12 uzaklaştırma yapan 3 sezon formasını giydiği eski takımı karşısında aldıkları galibiyet için, ''Porto iyi oyuncuları ve iyi kurulmuş bir ekip. Buradan kazanarak ayrılmak her zaman iyidir. Bize bir avantaj kazandırdı'' sözlerini kullandı.

9 sahipsiz top kazanan 2 engelleme yapan ve girdiği 5 hava topu mücadelesinin 4’ünü kazanan Pepe, Türkiye ve Beşiktaş içinse, ''Çok ilginç bir macera yaşıyorum. Türkiye hakkında söylenenler yüzünden tamamen yanlış fikirlerim vardı. İnsanlar orada beni hep şaşırtıyor. İnanılmaz dost canlısı insanlar. Yabancıları ve Türk oyuncularla çok iyi grup oldu. Bugün de bunu kanıtladık'' sözlerini kullandı.

Talisca: Golün lezzetinin Benfica ile alakası yok

Beşiktaş’ın bonservisini almak için 18 milyon Euro’luk ön teklif yaptığı Talisca kendisini Benfica’dan soyutlamış. Maç sonunda Sport TV muhabiri Brezilyalı oyuncuya, ''bir Benfica oyuncusu olarak Porto’ya attığın gol ağzında ayrı bir tat bıraktı mı?'' diye sordu. Talisca ise, ''evet özel bir tat kaldı ama bu tat sadece Şampiyonlar Ligi’nde attığım gol yüzündendi'' cevabını verdi. Talisca maçı ise, ''bizim için harika bir oyundu. Hem ofansif hem de defansif olarak. Zor olacağını biliyorduk. Fakat biz idmanlarda çalıştıklarımızı sahaya sunduk ve 3 puanla dönüyoruz'' sözlerini kullandı.

Fotospor

Etiketler: Quaresma   Pepe   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki