Kurtuluşun Şifresi Domagoj Vida!

Kara Kartal'ın Hırvat yıldızına İtalyan ve İngiliz kulüplerinin ilgisi sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2019, Cumartesi

Ara transfer döneminde 29 yaşındaki oyuncuyu takımda tutan yönetimin, kulüpteki ekonomik krizden kurtulmak için tecrübeli ismi Haziran ayında satabileceği konuşuluyor.

Siyah-Beyazlılar’daki başarılı futboluna ek olarak Hırvatistan’la da önemli başarılara imza atan Domagoj Vida, son olarak geçen yıl ülkesiyle Dünya Kupası’nda final heyecanı yaşamıştı. Sezon başı ve ara transfer döneminde birçok kulübün transfer teklifinde bulunduğu 29 yaşındaki stoper, hem kendisinin hem de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kararıyla takımda kalmıştı. Kara Kartal’da istikrarlı görüntüsünü sürdüren tecrübeli stopere, İtalyan ve İngiliz takımlarının ilgisi devam ediyor...

Roma, İnter, Wolverhampton

Yakın dönemde İtalya’dan Roma ve İnter, İngiltere’den de Wolverhampton’ın transfer tekliflerinde bulunduğu yıldız futbolcu için dev kulüplerin ilgisinin sürmesi sonrasında yönetimde bu konuda karar değişikliğine gidilmesi gündeme geldi.

Fiyatı 95 Milyon TL

Son 2 sezonda hem ligde hem de Avrupa’da istenilen sonuçların gelmemesi sebebiyle büyük bir gelir kaybı yaşayan ve ekonomik kriz içerisinde bulunan Beşiktaş Yönetimi’nin, Mayıs ayındaki seçimlerin ardından olumsuz gidişatı değiştirmek için oyuncu satışı yapabileceği konuşuluyor. Siyah- Beyazlılar’ın bu doğrultuda gönderebileceği isimlerin başında Domagoj Vida yer alıyor... Dünya Kupası’nın ardından Vida için 20 milyon Euro’luk (127 milyon TL) bonservis bedeli belirleyen yönetimin, bu kez Vida için kapıyı 15 milyon Euro’dan (95 milyon TL) açabileceği belirtildi.

Fanatik

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki