Leipzig Maçı Öncesi Taraftar Alarmı!

Siyah-Beyazlılar, Almanya'da 6 Aralık tarihinde oynanacak dev maçta seyirci olayı yaşanmasından çekiniyor.
Haberin yayılanma tarihi:20 Ekim 2017, Cuma

Avrupa kupalarından men tehdidi nedeniyle Porto ve Monaco karşılaşmaları öncesi rakip kulüplerle iletişim kurarak, güvenlik konusunda başarı sağlayan Siyah-Beyazlılar, Leipzig kulübünden de Türk taraftarlara bilet satılmamasını isteyecek.

Alman ekibinin, Kartal’ın bu talebine olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki Porto ve Monaco maçlarında herhangi bir olumsuzluk yaşamayan Beşiktaş Yönetimi, Leipzig deplasmanında olay çıkmaması için şimdiden önlemlerini almaya başladı.

İki sene içinde maçlarında seyirci olayı yaşanması halinde Avrupa kupalarından bir yıl men edilme tehlikesi bulunan siyah-beyazlılar, Almanya’da 6 Aralık’ta oynanacak karşılaşma öncesi Leipzig Yönetimi ile görüşecek. Daha önce Porto ve Monaco kulüpleriyle iletişim kurarak büyük ölçüde başarı elde eden Beşiktaş, grubun son maçında taraftarından da fedakârlık isteyecek.

Leipzig’in başta Berlin olmak üzere Almanya’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı bir çok şehre yakın olması nedeniyle bu maçtan çok çekinen siyah-beyazlılar önümüzdeki günlerde Alman ekibiyle bir toplantı gerçekleştirecek. Beşiktaş Yönetimi, Alman kulübünden öncelikle Türk taraftarlara bilet satılmamasını talep edecek. Şampiyonlar Ligi’nde belki de bir üst tura çıkmak için son kozunu bu maçta oynayacak olan Leipzig’in, Beşiktaş’ın talebine olumlu cevap vermesi bekleniyor.

Bu arada sosyal medyadaki bazı taraftarlar hesaplarının da kritik maç öncesi çağrılarda bulunacağı ifade edildi. Beşiktaş’ın bu sezon ligi şampiyonlukla bitirmiş olsa bile önümüzdeki sene Avrupa’ya gidememe tehlikesine önlem almak isteyen taraftar gruplarının, “Leipzig maçına gitme” şeklinde kampanya başlatacağı aktarıldı.

Milliyet

Etiketler: Leipzig   Taraftar   BEŞİKTAŞ   CL   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki