Lens Krizine Geçici Çözüm!

Beşiktaş'ta, Lens krizi şimdilik çözüldü...
Haberin yayılanma tarihi:19 Mart 2019, Salı

Beşiktaş kulübünün Jeremain Lens'in sözleşmesindeki özel maddenin yürürlüğe girmemesi ve serbest kalmaması için son anda hamle yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi, ekonomik krizi çözmek için seferberlik ilan etti.

Lens’in alacaklarını ödeyip serbest kalmasını engellemeye çalışan Beşiktaş yönetimi, şimdilik sorunu çözdü.

Beşiktaş'tan, 4 aydır maaşını alamadığı öne sürülen Jeremain Lens'le ilgili sorun çözüldü. Alacakları için FIFA'ya gittiği savunulan ve ödeme yapılmaması halinde serbest kalacağı belirtilen Lens'e 600 bin euro ödeme yapıldı. Ancak sorun henüz çözülmedi. 31 Mart gününe kadar Lens'ten 'Alacağım yoktur' yazısı alınması ve bunun UEFA'ya verilmesi gerekiyor.

Geçtiğimiz sezondan bu yana futbolcuların ücretlerini ödemekte zorlanan Beşiktaş’ta kritik tarih 31 Mart. Oyunculardan ‘Alacağım yoktur’ yazılı belge alıp UEFA’ya göndermesi gereken yönetimin bunu yapabilmesi için de futbolculara toplam 13 milyon Euro ödemesi gerekiyor.

Siyah Beyazlılar futbolculardan borçsuzluk kağıdı alamadığı taktirde UEFA tarafından Avrupa kupalarından men edilme tehlikesi ortaya çıkacak. Yönetim 13 Milyon Euro’yu ödemek için kaynak arayışlarını hızlandırırken, Uzak Doğu ülkelerine 10 günlük çıkarma yapan başkan Fikret Orman’ın buradan sponsorluk anlaşmaları yaparak dönmesi bekleniyor.

Sabah

Etiketler: Lens   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki