Lens'e Uyarı Medel'e Terapi!

Bu sezonki performansı beklenenin altında kalan Jeremain Lens, teknik ekip tarafından özel olarak uyarılacak. Ek olarak ön libero hattındaki yoğunluk sebebiyle forma şansı bulamayan Madel’e ise özgüven yüklemesi yapılacak...
Haberin yayılanma tarihi:26 Ekim 2017, Perşembe

Beşiktaş, sezon başında büyuk umutlarla kadrosuna kattığı yıldızlardan sadece Pepe’den tam olarak istediği verimi alabildi.

Görev yaptığı 13 karşılaşmada 1 gollük performans sergileyen 34 yaşındaki futbolcu, istikrarlı görüntüsüyle alkış topladı. Portekizli yıldızın ardından takımın en flaş transferleri arasında yer alan Alvaro Negredo da henüz golle buluşamadı. Ek olarak geçen sezon Fenerbahçe’de geçici olarak forma giyen Jeremain Lens’i de Sunderland’ten kiralayan Beşiktaş, bu isimden de sadece 1 gollük katkı alabildi.

Bu 3 isimle Alanyaspor karşılaşması öncesinde ayrı olarak toplantı yapacak olan teknik direktör Şenol Güneş’in, yardımcıları aracılığıyla bu futbolculara ekstra idman programı verip bu isimlerden bir an önce tam olarak verim almayı planladığı kaydedildi.

‘Kendini hazır tut’

Sezon başında İtalya Serie A ekibi İnter’den transfer edilen Gary Medel, Beşiktaş formasıyla 7 maçta 337 dakika süre alabildi. Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan’ın başarılı form grafiği sonrasında istediği kadar forma şansı bulamayan 30 yaşındaki futbolcuyla da görüşecek olan teknik direktör Şenol Güneş’in, oyuncusuna özgüven aşılayacağı bildirildi. Tecrübeli çalıştırıcının, başarılı oyuncudan kendisini her an forma için hazır tutmasını isteyeceği ifade edildi. 

Fanatik

Etiketler: Lens   Terapi   Medel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki