LİDERLİK HESAPLARI!

Kartal’da ümitler yeniden yeşerdi...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ekim 2018, Çarşamba

Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe’nin kaybettiği haftada kazanarak lige ağırlığını yeniden koydu.

Love ve M.Pektemek’in attığı goller zorlu maçlar öncesi forvette sorun kalmadığını gösterdi. Babel, Ljajic ve Pepe’nin sakatlığının geçmesi de moralleri iyice artırdı.

Beşiktaş'ta yüzler yeniden gülmeye başladı...

Konyaspor ve Göztepe önünde kaybedilen toplam 5 puanın ardından Genk önünde büyük bir şok yaşayan Kartal'ı Ç.Rize karşısındaki 4-1'lik galibiyet kendine getirdi. Galatasaray ve F.Bahçe'nin kaybettiği haftada gelen 3 puan kara bulutları bir anda dağıttı.

GOLCÜLER YENİDEN İŞBAŞINDA

Lider Başakşehir'le arasında 3 puan fark bulunan Beşiktaş'ta Vagner Love'un her maçta gol atması ve Mustafa Pektemek'in de 2 golle sahneye çıkması moralleri yükseltti.

SAKATLARDAN İYİ HABER

Sakatlık nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Adem Ljajic, Pepe ve Babel'in dünkü idmana çıkmaları teknik heyeti sevindirdi. Bu oyuncuların Başakşehir maçında oynayacak olmaları yüzleri güldürdü.

LİDERLİK HESAPLARI YAPILIYOR

Ligde 4. sırada bulunan Beşiktaş'ta şimdiden liderlik hesapları bile yapılmaya başlandı. Siyah-Beyazlı takım bu hafta Başakşehir'i 2 farklı yenerse rakibinin üzerine çıkacak. Bu tablo bile takımı ayrı bir havaya soktu.

Takvim

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki