Lucas Martins Transferinde Son Söz Sergen Hocanın!

Sambacı orta sahada son karar Sergen Yalçın'ın!...
Haberin yayılanma tarihi:27 Temmuz 2021, Salı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan Brezilyalı orta saha oyuncusu, kulübü Beijing Guoan ile yaptığı fesih görüşmelerinde sona yaklaştı.

Siyah Beyazlılarda son kararı teknik adam verecek. Orta sahaya yapılması planlanan takviye neticesinde sezon bitiminde gündeme gelen ve geçtiğimiz ay itibariyle anlaşmaya varılan 29 yaşındaki Fernando Lucas Martins'in kulübünden bedelsiz çıkışı bekleniyordu. Brezilyalı futbolcunun, Çin ekibi Beijing Guoan ile yaptığı fesih görüşmelerinde sona geldiği ve kısa süre içerisinde işlemleri tamamlayarak bonservisini alacağını ilettiği belirtildi.

SERGEN HOCA NE DİYORSA O!

Edinilen habere göre; Josef de Souza'nın yakın arkadaşı olan, Alex Teixeira ile birlikte yaz tatilinde vakit geçirdikleri Lucas Fernando'nun transferinde son söz Sergen Yalçın'ın olacak. Yalçın'ın onay vermesi durumunda tecrübeli oyuncunun Beşiktaş forması giymesi bekleniyor. Kariyerine Gremio'da başlayan ve sonrasında Shakhtar Donetsk ile Avrupa macerasına çıkan orta saha oyuncusu, Sampdoria ve Spartak Moskova formalarını da terletti.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki