Maçı Talisca Çevirdi!

Güntekin ONAY'ın Vatan gazetesi yazısı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ocak 2018, Pazartesi

BEŞİKTAŞ çeşitli olumsuzluklarla dün akşamki maça çıktı

Savunmanın ideal 4’lüsü tamamen farklıydı. Pepe ve Tosic’in yokluğunda Vida-Medel ikilisi, ilk kez birlikte oynadı. Bu durum, Beşiktaş’ın özellikle rakip sahada kaptırılan toplarda bu iki stoperle alanı daraltamadıkları için orta alanda bir genişlik meydana geldi ve Beşiktaş Antalyaspor’a çok pozisyon verdi. Ayrıca Vida’nın tedirgin bir görüntüsü, özellikle de topu oyuna sokarken ayak tekniğinin yeterli olmadığını da gördük. 

BEŞİKTAŞ’TA dün lafı uzatmadan vurgulayalım, sahanın en iyisi Anderson Talisca’ydı. Verilmeyen golle birlikte üç gol attı, rakip kaleyi zorlayan tek oyuncuydu. Ligin ilk yarısındaki olumsuz görüntüsünden çok daha farklı, etkili bir Talisca izledik. Açıkçası Beşiktaş’ta dün Talisca dışında hücumda etkili olabilen oyuncu yoktu. 

NEGREDO ETKİSİZDİ

İLK yarının istekli ve hareketli ismi Babel, ikinci 45 dakikada kayboldu. Oğuzhan fizik olarak diri gözükmedi. Negredo etkisizdi. Quaresma kendisine sadece 1 kez pas verdi. Özellikle 2-1’den sonra Beşiktaş’ın oyununu hiç beğenmedim. Antalyaspor eksik kadrosuna rağmen yüksek mücadele gücüyle direndi ve kendisine galibiyeti getirebilecek net pozisyonlar da yakaladı.

BEŞİKTAŞ için ikinci yarının ilk maçı, bu kadar sorunlu bir rakip karşısında pek de parlak geçmedi. Ancak bu durumda tamamen farklı bir savunma kurgusuyla oynamanın etkisi de mutlaka vardı. Geniş alanda yakalandılar ve pozisyon verdiler. Hücumda yardımlaşmaları eksikti, pas hataları fazlaydı. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş’ı çok zor bir fikstür bekliyor. Kadro derinliği ve görev alan tüm oyuncuların süre aldıkça yüksek bir performans ortaya koymaları şart. 

BEŞİKTAŞ’IN iptal edilen golü temizdi. İkinci yarıda Medel’in ceza sahasında elle oynaması da penaltıydı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki